UČITELJICA MRTVA PIJANA PREDAVALA NA ČASU: Učenici nisu smeli da zucnu, a onda se kolega umešao i napravio TOTALNI HAOS!

Autor:

Razonoda

11.10.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došla je u školu verujući da niko neće primetiti u kakvom je stanju

UČITELJICA MRTVA PIJANA PREDAVALA NA ČASU: Učenici nisu smeli da zucnu, a onda se kolega umešao i napravio TOTALNI HAOS!

Foto: Facebook/WendyManson

Učiteljica drugog razreda osnovne škole u Kaliforniji došla je na čas u vidno alkoholisanom stanju.

Vendi Manson (57) pokušala je da predaje deci engleski jezik ali je toliko preplitala jezikom i teturala se, da su se neki učenici rasplakali. Pola sata kasnije ona je i uhapšena.

Njeno ponašanje u učionici video je sa hodnika jedan od Vendinih bližih kolega koji ju je pozvao da izađe napolje kako bi proverio da li je sve u redu.

Ne samo što je uhvatio Vendi pijanu u školi, već se ona toliko razdrala na njega da su sve čuli i drugi učitelji u školi.

Slučaj je brzinom svetlosti došao do policije jer je Vendi nakon što je poslata kući na trežnjenje uhvaćena za volanom u alkoholisanom stanju, te je privedena.

Policija je saopštila da je Mansonova imala tri puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene i to u pola devet ujutro!

Kako se klupko odmotalo, tako se saznalo da je policija zapravo krenula u školu da uhapsi učiteljicu kada je na nju naletela na ulici.

- Dobili smo anonimnu dojavu iz škole da je jedna od zaposlenih u alkoholisanom stanju i da tako drži deci nastavu - saopšteno je iz okruga u Kaliforniji.

Mansonova je bila toliko pijana da ni posle dva časa sedenja u policijskoj stanici nije znala gde je i s kim priča. Što je još gore, sedeći za volanom u takvom stanju, mogla je da izazove užasnu saobraćajnu nesreću.

Vendi Manson je optužena za vožnju pod dejstvom alkohola, ugrožavanje sopstvene i sigurnosti drugih na ulici, kao I  za maltretiranje dece u školi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading