KRENUO U BIVŠU ŠKOLU DA POBIJE SVE! Mladić hvaćen u rutinskoj kontroli na putu, policija pronašla SPISAK, a onda i DVE JEZIVE STVARI

Autor:

Razonoda

10.10.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac se nije opirao niti je negirao ono što je ustanovljeno da mu je plan. Štaviše, priznao je da ima još neke užasne namere!

KRENUO U BIVŠU ŠKOLU DA POBIJE SVE! Mladić hvaćen u rutinskoj kontroli na putu, policija pronašla SPISAK, a onda i DVE JEZIVE STVARI

Foto: Palm Beach County Sheriff's Office printscreen

Policija iz Južne Floride uhapsila je devetnaestogodišnjeg Henrija Hortona Četvrtog kada ga je zaustavila na putu iz sasvim drugog razloga.

Henri je vozio automobil na kojem nije radilo jedno svetlo, dok ni far nije radio kako treba. Zbog toga je policajac tražio mladićeve isprave, a kada se on pobunio pokazavši agresiju, izvukao ga je iz automobila.

Prilikom pretresa kola, policajci su pronašli jeziv spisak za odstrel! Naime, Henri Horton maturirao je prošle godine u Okečobi srednjoj školi ali je očito imao neraščišćene račune sa profesorima.

S tim u vezi, u kolima je držao papir na kojem je bio spisak imena administrator škole kao i 14 profesora koji su mu se zamerili. U vrhu spiska pisalo je:

“Likvidacija za 22. rođendan”.

Policajci su u pretincu pronašli i dva pištolja za koje Henri nije imao dozvolu, pa je iz više razloga priveden u stanicu, prenosi WBPF.

Ne samo da su policajci pronašli spisak i pištolje, već su na drugom papiru u pretincu pronašli Henrijev plan da takođe 2. januara 2026. godine kada napuni 22 godine ubije i svoju maćehu, ali i da podmetne bombu u jednom delu grada gde živi, kao i u još nekoliko država SAD.

Neverovatno, ali Horton je u policijskoj stanici sve priznao. Nije lagao niti je pokušavao da se izvuče.

Štaviše, rekao je da su ga policajci zaustavili na putu ka El Rej crkvi Isusa Hrista u Majamiju, jednoj od budućih njegovih meta za masakr!

Majka Henrija Hortona Četvrtog bila je užasnuta informacijama.

- Nema opravdanja. On je dobro dete i nije mi jasno čemu taj spisak. Očigledno mu treba pomoć stručnih lica - rekla je ona za WPF stanicu.

Maćeha Ališa Horton rekla je da je Henri nikada ne bi povredio, ali i da mu treba pomoć jer je mentalno nestabilan.

Šta god da je u pitanju, potencijalni masovni ubica moraće 6. novembra na sud. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading