KAŽE DA TRI STVARI GARANTUJU DOBITAK! Ovaj čovek je čak SEDAM PUTA dobijao na LOTO-U! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

05.10.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri stvari koje možete da uradite kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji jeste da odaberete sopstvene brojeve i svaki put se njih držite. Takođe, odredite budžet, te nikada ne trošite novac od stanarine ili hrane kako biste igrali lutriju. Treće, redovno igrajte, izjavio je on.

KAŽE DA TRI STVARI GARANTUJU DOBITAK! Ovaj čovek je čak SEDAM PUTA dobijao na LOTO-U! (VIDEO)

Foto: FOX News

Ričard Lustig, koji je sedam puta osvojio loto, podelio je  savete o tome kako povećati šanse za dobitak na lutriji.

- Tri stvari koje možete da uradite kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji jeste da odaberete sopstvene brojeve i svaki put se njih držite. Takođe, odredite budžet, te nikada ne trošite novac od stanarine ili hrane kako biste igrali lutriju. Treće, redovno igrajte - izjavio je on za Fox.

Njegovi saveti, najprostije rečeno, odnose se na to da se držite uvek istih brojeva, jer kako je objasnio, lutrijski brojevi se izvlače potpuno nasumično, pa izbor različitih brojeva ne povećava stvarne šanse za dobitak.

Važno je da i postavite ograničenje u novcu, kako ne biste upadali u dugove, a treće, morate redovno igrati, jer što više igrate, veće su šanse i za dobitak.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading