“SKINULI SU ME I GURALI RUKE DOLE”: Baka tužila policiju za SEKSUALNO IŽIVLJAVANJE, a onda je slučaj dobio PREJAK ZAOKRET

Autor:

Razonoda

05.10.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je ostala u šoku kad je videla šta se dešava, a tek kako se prema njoj ponašao jedan od policajaca!

“SKINULI SU ME I GURALI RUKE DOLE”: Baka tužila policiju za SEKSUALNO IŽIVLJAVANJE, a onda je slučaj dobio PREJAK ZAOKRET

Foto: Thompson Justice Institute printscreen

Amerikanka Ternel Braun (47) odlučila je da tuži policiju grada Baton Ruža u Luizijani za seksualno uznemiravanje i nezakonito pretresanje.

Njen suprug Džeremi Li tužio je četiri policajca što su ga protiv svih zakona posle ispitivanja na putu, odveli džipom u specijalnu prostoriju pod nazivom “Hrabra pećina” gde su ga pretukli.

Ternel je rekla advokatima a posle i novinarima u Baton Ružu da joj je suprug posle iživljavanja policajaca sa težim telesnim povredama završio u bolnici.

Braunova, koja ima troje dece i jedno unuče, izjavila je u tužbi da su suprug i ona najnormalnije vozili putem kada su prošli kraj semafora koji u tom momentu nije imao crveno svetlo.

- Posle nekoliko trenutaka, policija nas je zaustavila. Tražili su da izađemo napolje i počeli su da me pretresaju, kao i supruga. Pronašli su mi dva leka u kolima za koje imam recept ali nisu hteli da čuju za to. Optužili su nas odmah da smo napravili niz prekršaja i naterali nas da uđemo u džip. Sve vreme su nam govorili da ne vičemo i ne privlačimo pažnju na ulici - kaže Ternel Braun.

Potom su ih odveli u “Hrabru pećinu”, kućicu na obodu grada za koju je Ternel kasnije saznala da je policija često koristi kada treba da “ispituje” kriminalce.

Republika

Foto: pixabay.com

 

- Mene nisu uveli unutra ali Džeremija jesu. Policajci su pre toga skinuli prsluke i kamere sa sebe. Tada sam znala da će ga prebiti, jer su skinuli kamere sa sebe da se to ne snimi. Jedan od njih ostao je sa mnom napolju i naredio mi je da se potpuno skinem, dakle do kraja. Pitala sam da li je to baš neophodno i tada mi je baš zapretio. Dodirivao me je po intimnim delovima tela i sebi nešto govorio u bradu. Potom me je vratio u džip, pa do automobila. Džeremi je ostao u toj kući. Posle su ga odveli ispred bolnice - rekla je uznemirena baka.

Advokat Braunove i Lija izjavio je da je policija postupala mimo zakona jer da bi se neko pretresao, mora postojati nalog.

- Interesantno je da u policijskim izveštajima ne postoji dokumentacija zašto je postojala potreba za pretresanjem. Da bi se osoba pretresla nešto prethodno kod nje mora da bude nađeno. Kod Braunove i Lija policija ništa nije pronašla - rekao je advokat Rajan Tompson za Fox Digital news.

Nakon što je Tompson izneo i optužbe prema policiji da je van svake logike ispitivala Lija u “Hrabroj pećini” zna li jednog repera iz kraja koji je navodno diler droge, oglasilo se i odeljenje iz Baton Ruža.

- Nemamo komentara dok se istraga ne okonča - stav je policije Baton Ruža.

Prema poslednjim informacijama, slučaj je preuzeo FBI što samo govori o tome da je u slučaju bake Ternel Braun i Džeremija Lija mnogo toga ostalo sporno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baka

17.10.2023 09:20

Jel ovo šala? Baka sa 47 godina?