PORODIČNI OČAJ BAKA VJERE: Sinu je dala stan, a on je tuži jer mu ne odgovara!

Autor: Moje vrijeme

Razonoda

03.10.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gospođa Vjera, koja ima 56 godina i živi sa svojim suprugom u većem gradu uz more, podelila je svoju tešku životnu priču.

PORODIČNI OČAJ BAKA VJERE: Sinu je dala stan, a on je tuži jer mu ne odgovara!

Foto: shutterstock

 Ona se udala za svog supruga veoma mlada, kad su oboje imali 21 i 24 godine. Imaju sina, a Vjera se seća teških trenutaka vođenja svog sina kroz tinejdžerske godine.

"Svesna smo koliko je bilo teško usmeravati ga. Kao roditelji, uvek smo bili uz njega. Potrošili smo mnogo živaca, zdravlja i novca da mu pomognemo i vratimo ga na pravi put. Uspeli smo u tome, ali onda su usledile nove nevolje", rekla je Vjera.

Njihov sin, koji danas ima 35 godina, upoznao je ženu koja je imala dete, ali to dete je živelo s ocem, a ne s njom. To je probudilo sumnju u Vjeri, jer se pitala zašto majka nije bila s detetom.

"Razmišljala sam kakva je to majka kojoj stručne službe nisu dodelile dete? Nisam je mnogo ispitivala, jer nije mnogo govorila o tome, a naš sin nam je rekao da je to komplikovana priča", rekla je Vjera, koja je kasnije shvatila da je situacija zapravo bila drugačija.

"Ona je bezobrazna i neodgovorna osoba. Nešto tako bezobrazno i glupo nisam ranije upoznala!", dodala je Vjera.

Vjera i njen suprug su dali stan svom sinu i njegovoj supruzi.

"Nikada nismo išli u posetu jer su bili ljuti što nismo hteli prodati svoj drugi stan i dati im novac da kupe stan po svojoj želji. Ovaj im nije odgovarao. Čak me je ona nazvala i predložila mi to. Pazite sad, ne moj sin, nego ona! Rekla sam joj neka njena mama proda stan u kojem živi i da im taj novac. Naljutila se", rekla je Vjera.

Njen sin je počeo da ih pritiska kako bi im dali dodatni novac za uređenje stana. Na kraju su se složili da im plate, ali su tražili da iznesu sve svoje stvari iz stana.

"Izneli smo sve, i mi smo ih isplatili. Tada je prekinut svaki kontakt. Oni su dobili dvoje dece koje nikad nismo videli, držali, ljubili, čuvali ili se igrali s njima kao baka i deka. Trebalo nam je puno vremena da to prihvatimo. Neka su srećni i zadovoljni zajedno. Možda se jednog dana, a nadamo se tome, ipak sretnemo i upoznamo. Deca ovog meseca slave svoj treći rođendan, i mi im želimo sretan rođendan, tiho, u mislima", završila je Vjera svoju priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

04.10.2023 12:33

Deca kada odrastu postaju vrlo nezahvalna. To nekada nije bilo tako.