UŽAS KAKAV BOLNICA NE PAMTI: Smetala joj buka aparata za kiseonik kod cimerke, pa ga je ISKLJUČILA! Posle tragedije je poručila nešto NAJOKRUTNIJE

Autor:

Razonoda

30.09.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko u bolnici nije mogao da veruje šta je bahata žena učinila, a da pritom nije ni trepnula

UŽAS KAKAV BOLNICA NE PAMTI: Smetala joj buka aparata za kiseonik kod cimerke, pa ga je ISKLJUČILA! Posle tragedije je poručila nešto NAJOKRUTNIJE

Foto: pixabay.com

Okružni sud u nemačkom gradu Manhajmu osudio je 73-godišnju ženu na tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva druge pacijentkinje iz nehata.

Bahata pacijentkinja isključila je naime apparat za kiseonik kod šest godina starije cimerke u sobi koja je bolovala od težeg oblika koronavirusa.

Samoživa žena nije mogla da podnese da se 24 sata dnevno čuje aparat cimerke koji joj je spasavao život, te je u jednom momentu ustala i samo ga je isključila iz struje!

Glavna sestra odeljenja primetila je pola časa kasnije da je isključen aparat ženi, posle čega je od okrutne Nemice u drugom krevetu saznala da ga je ona isključila jer nije mogla da spava!

Nemica je na sudu priznala da je bila svesna šta je uradila kao i da je smatrala da tim potezom neće ubiti nesrećnu ženu koja je potom prebačena na intenzivnu negu.

- Samo sam želela da spavam a aparat je non-stop pištao - rekla je Nemica.

Usled komplikacija sa koronavirusom ali i toga što pola časa nije imala podršku aparata za kiseonik, nesrećna žena preminula je dve nedelje kasnije, prenosi Tellerreport.

Zahvaljujući tome što žena nije preminula odmah po isključivanju aparata, sud je smatrao da bahata Nemica nije direktno uticala na smrtni ishod, ali ju je drugim povodom ipak poslala u zatvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading