VIDEO JE SAMO DA UZIMA NOŽ: Tetka Zlata mislila od perača prozora da je lopov, pa mu PRESEKLA UŽE! ČItav život mu je tada PROLETEO PRED OČIMA

Autor:

Razonoda

30.09.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik je ostao bez reči videvši šta mu se sprema, dok ga je besna baba psovala uz želju da ga neutrališe

VIDEO JE SAMO DA UZIMA NOŽ: Tetka Zlata mislila od perača prozora da je lopov, pa mu PRESEKLA UŽE! ČItav život mu je tada PROLETEO PRED OČIMA

Foto: pixabay.com

Šok i neverica. Strah za sopstveni život. Teskoba i gušenje.

Sve su to faze kroz koje je prolazio jedan kazahstanski perač prozora kad mu je nepoznata baka između petog i šestog sprata zgrade iznenada presekla uže.

Tetka Zlata (83) nije bila upućena u to šta se dešava ovog meseca u zgradi. Najavljeno je veliko čišćenje i pranje prozora te su za tu priliku angažovani profesionalci.

Dok je stajala u kuhinji i kuvala ručak, primetila je napolju da joj se neko spušta užetom i kao da planira upad u njen stan.

Tetka Zlata je prvo opsovala perača prozora a onda je uzela kuhinjski nož i presekla je uže!

Na svu sreću peraču prozora nije bio ugrožen život iako priznaje da se u trenutku jako uplašio.

 

 

- Gospođo, zašto ste presekli uže? Zašto? Kako sada da siđem dole - upitao je perač tetka Zlatu dok je sve snimao na TikToku.

Žena mu je opet nešto dobacila, ali se na snimku dalje ne vidi kako se bizarni dijalog završio.

Predstavnici policije grada Astane potvrdili su pred novinarima da je izvesna “tetka Zlata sa petog sprata” ugrozila život muškarcu.

- Istragom je utvrđeno da je baka penjača greškom zamenila za lopova i da je to bio razlog zašto mu je prerezala uže. Gospodin je odbio da daje izjavu - rekli su policijski službenici novinarima portala Tengri Life, dodavši da su inspektori potom s gospođom odradili preventivan razgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading