UŽAS NAD UŽASIMA: Beba pronađena u sobi punoj izmeta sa 50 krvavih UGRIZA PO TELU! Evo šta su roditelji rekli kad su uhapšeni

Autor:

Razonoda

28.09.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su zanemeli od prizora, a tek kad su čuli šta se nalazi kraj kuće nesrećnog dečaka

UŽAS NAD UŽASIMA: Beba pronađena u sobi punoj izmeta sa 50 krvavih UGRIZA PO TELU! Evo šta su roditelji rekli kad su uhapšeni

Foto: Vanderburgh county jail printscreen

Stravičan prizor zatekla je policija u američkom gradiću Evansvilu u Indijani, kada je na poziv oca jedne šestomesečne bebe došla na lice mesta.

Dejvid Šonabaum pozvao je policiju kada je pronašao dete u krvi. Bilo je na izmaku snaga, pa je hitno prebačeno u bolnicu zbog transfuzije.

Očekujući podršku policije, Dejvid nije očekivao da će on i supruga Anđela na licu mesta biti uhapšeni zbog zanemarivanja deteta!

Maleni dečak pronađen je u krevecu sa više od 50 ugriza po celom telu. Njegovi prstići bili su na nekim delovima izgriženi do kostiju, dok mu je desna ruka bila izgrižena cela do lakta!

Da horor scena bude još gora, u kući je zatečeno još dvoje starije dece koja su takođe imala neke ugrize po telu.

Dejvid je policiji rekao da je beba njegova i od partnerke Anđele, dok su drugo dvoje dece od njene rođene sestre.

Policajci su, potpuno zatečeni prizorom odmah pozvali hitnu pomoć a misterija je donekle odgonetnuta kada su dobili informaciju otkud toliki izmet po podu spavaće sobe gde deca spavaju.

Ispostavilo se da kraj kuće Šonabauma postoji leglo miševa i pacova te da oni gotovo svakodnevno a najčešće noću ulaze u nju kako bi kidali kožu se dečjih tela.

Dejvid Šonabaum rekao je policiji da nije zanemarivao dete, već da jednostavno nije primetio šta se događalo.

Narednik policije Evansvila Ana Grej rekla je da je to jedan od najgorih slučajeva zanemarivanja deteta u nekoliko decenija. 

- Teško je to da se gleda. Ponekad je jako teško da ostati pribran i biti profesionalan - dodala je ona.

Prva komšinica Tereza Fejvors jedva je dočekala da policija dođe na lice mesta. Ona tvrdi da nije slučajno sve što se dogodilo deci, ali nije govorila na šta tačno insinuira kad su u pitanju njihovi roditelji.

- Kako je moguće da beba ima više od 50 ugriza a da niko ne zna u kući šta se desilo - pitala se komšinica naglas pred policijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading