ĆERKA U DEPRESIJI: Majka joj traži 100 EVRA PO DANU da čuva unuku! Kada ju je prvi put odbila, dobila je NIKAD GROZNIJI KOMENTAR

Autor:

Razonoda

26.09.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je očekivala da će joj majka na drugi način posmatrati provođenje vremena sa unukom

ĆERKA U DEPRESIJI: Majka joj traži 100 EVRA PO DANU da čuva unuku! Kada ju je prvi put odbila, dobila je NIKAD GROZNIJI KOMENTAR

Foto: pixabay.com

Jedna korisnica Reddita otkrila je da je već neko vreme plaćala svojoj majci da joj čuva dete dok je ona na poslu.

Majci je davala oko 100 evra po danu, osim kada unuku čuva na nekoliko sati. Međutim, kada je u čuvanje uključeno i noćenje, žena je dobijala ozbiljnu sumu od ćerke.

Ipak, ćerka je u jednom momentu presekla. Nije poznato da li zbog manjka novca ili što je shvatila da greši što majci daje toliku sumu, tek ona je presekla.

Kada je rešila da majci više ne daje novac oko toga se konsultovala sa prijateljima. Neverovatno, ali svi oni su joj rekli da mora majci da izdvaja određenu sumu jer žena troši svoje vreme, nebitno što je na unuku.

Korisnica Reddita saopštila je majci da više ne može da joj daje novac, na šta joj je žena hladno odbrusila:

- Onda više nemam vremena za tebe i unuku, žao mi je.

Mišljenja korisnika Reddita su podeljena. Jedni smatraju da mora majci da nastavi da plaća za čuvanje deteta ako nema ko da ga čuva jer bolje ona da ga pazi, što čini od rođenja unuke, nego neko drugi da dođe koga ne poznaje.

Drugi korisnici Reddita šokirani su činjenicom da je žena uopšte davala ikakav novac majci jer joj je to ipak unuka.

- Moja majka čuvala mi je sina osam godina skoro svaki dan i dinara nije uzela niti sam joj ga nudila. Pa, to joj je unuk, bila je srećna što je uopšte s njim stalnonapisala je jedna korisnica Reddita s kojom su se mnogi složili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading