KUPILI SU KUĆU I POČELI DA OBOLJEVAJU OD MISTERIOZNIH BOLESTI: Zbog svega su i finansijski propali, potpuno jeziva PRIČA!

Autor:

Razonoda

23.09.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svetu nekretnina, put do sopstvenog doma može biti trnovit i pun iznenađenja. Jedna porodica iz Jute, međutim, suočava se s neobično zastrašujućim iskustvom koje je preraslo u pravu noćnu moru.

KUPILI SU KUĆU I POČELI DA OBOLJEVAJU OD MISTERIOZNIH BOLESTI: Zbog svega su i finansijski propali, potpuno jeziva PRIČA!

Foto: facebook

 

Porodica iz Jute, koja je optužila autorku dečje literature, Kouri Ričins, da je odgovorna za njihovu finansijsku propast nakon što su od nje kupili renoviranu kuću, suočava se sa gotovo sigurnim bankrotom. Par, Alek i Tarin Rajt, tvrde da su im nivoi buđi u kući koju su kupili od Ričinsove doveli do zdravstvenih problema i finansijskog kraha.

Ričinsova je optužena za prelivanje koktela svog muža fentanilom i suočava se sa krivicom za ubistvo. Međutim, Rajtovi su naveli da nisu uspeli da dobiju zadovoljavajući odgovor u vezi sa problemima u kući i da su prinuđeni da napuste svoj dom zbog zdravstvenih problema. Takođe su tvrdili da je Ričinsova pogrešno predstavila stanje kuće prilikom prodaje.

Par je podneo građansku tužbu protiv Ričinsove i njene kompanije za nekretnine pre nego što je ona optužena za ubistvo. U tužbi se tvrdi kršenje ugovora i prevara, a Rajtovi traže nadoknadu za popravke kuće i odštetu za zdravstvene probleme koje su navodno doživeli.

Advokat Ričinsove u građanskom slučaju nije želeo da komentariše, ali je uputio novinara na javne beležnike koji su odbacili tvrdnje Rajtovih. Ričinsova i njena kompanija negirali su optužbe iz tužbe i tvrdili da su Rajtovi bili obavešteni o stanju kuće prilikom kupovine.

Rajtovi su izjavili da su bili primorani da se isele iz svoje kuće zbog "opasnih" nivoa buđi, a testiranje je otkrilo toksične plesni u kući. Njihova situacija je postala finansijski otežana zbog popravki i iznajmljivanja druge kuće. Sada se suočavaju s bankrotom i strahom da su izgubili sve.

Sudeći prema izjavama iz tužbe i testiranju koje je otkrilo toksične plesni, Rajtovi veruju da su Ričinsova i njena kompanija za nekretnine odgovorni za njihovu trenutnu situaciju. Njihova pravna borba će se verovatno nastaviti kako bi pokušali da povrate deo ili sve svoje gubitke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading