„ZAČEPI! JA SAM, BRE, POZNATA!“: Influenserka psovala i vređala putnike u avionu, a onda je doživela neviđenu BRUKU!

Autor:

Razonoda

21.09.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovala je da svi treba da joj se dive i sklanjaju s puta, a umesto toga doživela je da joj se više od 100 putnika smeje

„ZAČEPI! JA SAM, BRE, POZNATA!“: Influenserka psovala i vređala putnike u avionu, a onda je doživela neviđenu BRUKU!

Foto: x/News alphas

Takozvana influenserka Morgan Osman (35) za koju očito niko od putnika u jednom avionu nikad nije čula, napravila je haos na letu za Majami.

Putnica je na letu kompanije American Airlines prema tvrdnjama drugih putnika ušla u avion „besna i nadrndana“ i samo je čekala povod da bi izbacila sve iz sebe.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, može se videti kako žena u sivom, provokativnom kombinezonu uzima svoj prtljag iznad sedišta dok viče na drugu putnicu.

- Još jednom me nazovi kučkom! Nisam napravila ništa loše - vikala je Morgan dok su se putnici oko nje smejali.

Neko joj je u jednom trenutku rekao da zaćuti, na što je ona odgovorila:

- Ne, ti začepi! Ti začepi, ti i tvoja kučka!

 

 

A kad je shvatila da je i snimaju, besno se okrenula prema osobama koje su je snimale i poručila:

- Snimaj me, ja sam poznata na Instagramu, je*ena propalice!

Putnici su je prijavili posadi koja ju je zbog narušavanja reda i mira i vređanja putnika po sletanju sprovela do policajaca na aerodromu koji su je priveli.

Čak je i tada kalimerovski vikala kako je sve nepravda i kako je isprovocirana, te da nikad pre u životu nije privedena.

“Kakav klovn od žene! Misli da je selebriti a niko živ ne zna ko je”, napisao je jedan korisnik platforme X s kojim su se i ostali slagali.

Daily mail uspeo je da iskopa o kakvoj se “influenserki” radi. Naime, Morgan je, kako se predstavlja uspešna manekenka i zaštitno lice kompanije za proizvodnju kupaćih kostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading