IDIOT UŽIVO: Prolaznik prišao voditeljki s leđa pa je u prenosu UHVATIO ZA ZADNJICU! Sat vremena kasnije, zbog ovoga mu se SMUČIO ŽIVOT

Autor:

Razonoda

14.09.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je pokušala da ostane pribrana i profesionalna, iako je kiptela od besa, a onda je dobila jaku podršku iz studija

IDIOT UŽIVO: Prolaznik prišao voditeljki s leđa pa je u prenosu UHVATIO ZA ZADNJICU! Sat vremena kasnije, zbog ovoga mu se SMUČIO ŽIVOT

Foto: x/Sky news

Poznata madridska novinarka Isa Balado radila je na ulici prilog uživo o pljački, kada joj je s leđa prišao nepoznati muškarac.

Kako nije bila svesna šta joj se odigrava iza leđa, u jednom momentu samo se trgla kada je osetila nečiju ruku na svojoj zadnjici.

Isa je pokušala da nastavi sa javljanjem uživo, ali ju je kolega voditelj Načo Abad u studiju prekinuo i upitao da li ju je to upravo neko uhvatio za zadnjicu.

 

 

Ona mu je potvrdno odgovorila, a voditelj joj je poručio da obavezno “snimi idiota”-

Kamera je potom zumirala muškarca koji je i dalje stajao sa strane smešeći se, kada mu je Isa rekla:

- Koliko god želiš da me pitaš s kog smo kanala, moraš li da me stvarno diraš za zadnjicu? Vodim emisiju uživo i radim - poručila mu je Balado.

Muškarac je potom pokušao i da je pomazi po glavi, pa je otišao. Ono što nije očekivao ni u snu je da će mu sat vremena kasnije prići policija na ulici i uhapsiti ga!

Optužen je za seksualni napad, što je on negirao poručujući da je sve bila samo šala, te da je voditeljku dodirnuo po leđima a ne po zadnjici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading