POHOTNA UČITELJICA SPAVALA SA TROJICOM UČENIKA: S jednim DOBILA I DETE, ali ovakvu kaznu suda ni u snu nije očekivala!

Autor:

Razonoda

13.09.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znala je da je ono što radi pogrešno, ali nije mogla da se zaustavi prema momcima. Na kraju je na sudu iznela sraman izgovor zašto je sve činila

POHOTNA UČITELJICA SPAVALA SA TROJICOM UČENIKA: S jednim DOBILA I DETE, ali ovakvu kaznu suda ni u snu nije očekivala!

Foto: Facebook/Laura Whitehearst

Nekadašnja učiteljica Lora Vajtherst iz Kalifornije moraće da plati ukupno 8,2 miliona dolara žrtvama seksualnog zlostavljanja u periodu od 2007. i 2008. godine.

Vajtherstova je uhapšena 2013. godine kada je otkriveno da je spavala sa nekoliko đaka, kao i da je u drugom stanju s jednim od njih! Svi dečaci bili su, razume se, maloletni u vreme odnosa sa učiteljicom.

Kada je kažnjena šestomesečnim zatvorom, u njemu se čak i porodila. Po izlasku iz zatvora, upisana je u registar seksualnih prestupnika.

Lora je u periodu od 2007. do 2008. godine zavela trojicu učenika škole u kojoj je predavala engleski jezik, piše New York Post.

Pune dve godine dovodila je u krevet učenike škole ispraćajući ih na časove s porukom da nikad nikom ne smeju da kažu šta rade s njom jer će nadrljati.

Učenik koji je 2007. godine bio prva Lorina žrtva (i otac zajedničkog deteta) rekao je da je sa samo 14 godina smatrao da je izuzetne sreće što može da bude u krevetu sa lepom učiteljicom, ali mu se ugao gledanja na bizaran odnos promenio posle prvog intimnog odnosa.

Učenik je, naime, pokušao da izađe iz priče sa Lorom, ali mu ona nije dozvoljavala. Ucenjivala ga je, pretila i govorila da dok je s njom ne sme da bude ni sa jednom drugom devojčicom iz škole. Naročito mu je pretila ako išta spomene roditeljima.

- Zauzvrat mi je garantovala svoju diskreciju i veliki užitak koji ću s njom uvek imati u sobi. Spavali smo 15 puta, od toga nekoliko puta i u školi, kada bi zaključavala vrata učionice - rekao je dečak kada je Lora Vajtherst 2013. godine uhapšena i potom, izvedena na sud.

Na sudu se branila rečima da su sva trojica učenika dobrovoljno bili u odnosima s njom, kao i da su želeli još, ali je ona prekinula s tim u jednom trenutku.

- Nikoga od njih nijednog trenutka nisam prisilila ni na šta - rekla je bivša učiteljica.

Lora je ocu svog deteta morala da plati šest miliona dolara zbog tužbe i seksualnog napastvovanja, a sada će morati da da još 2,2 miliona dolara drugoj dvojici, sada već bivših učenika škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boza

13.09.2023 12:55

Neka deca bas imaju srece.