HTELI DA GA RAZNESU? Muškarac naručio telefon, a u paketu dobio BOMBU! Pozvao policiju, a onda ga je istina DOKUSURILA

Autor:

Razonoda

03.09.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni na kraj pameti nije mu bilo da će ovako nešto zateći na kućnoj adresi. Zbog toga je samo ustao i brzo je izašao iz doma

HTELI DA GA RAZNESU? Muškarac naručio telefon, a u paketu dobio BOMBU! Pozvao policiju, a onda ga je istina DOKUSURILA

Foto: pixabay.com

Muškarac iz Meksika dospeo je na naslovne strane medija kada je ispričao priču šta mu se prethodne nedelje dogodilo prilikom naručivanja telefona.

Nakon što je uspeo da na internet pronađe model u skladu s cenom koju je želeo, Meksikanac je poručio telefon plativši uredno sve, pa i pošiljku.

Ono na šta ni u snu nije mogao da računa bilo je to da će u paketu nekoliko dana kasnije pronaći – bombu!

Slučaj se dogodio u gradu Leonu koji nije sklon takvim pričama, odnosno lokalni karteli nisu tu toliko zastupljeni kao u nekim drugim delovima Meksika.

Ne želeći ništa da rizikuje, muškarac je po prijemu pošiljke i otvaranju paketa pobegao iz kuće i pozvao je policiju.

Stigli su specijalci za ovakve slučajeve i bomba je rastavljena. Policija je potom ispitivala Meksikanca više od sat vremena o tome da li je imao neke ispade, konfrontacije sa sumnjivim ljudima i na kraju, sukobe u poslednje vreme.

Republika

Foto: pixabay.com

U Meksiku nije neobična pojava da se pronađe bomba, ali ne na ovaj način

 

Kada su došli do zaključka da se radi o “običnom” čoveku, krenuli su u istragu.

Policija za ovih nekoliko dana nije došla do odgovora na to ko je muškarcu poslao pošiljku, ali su mu rekli da je svakako to bilo namenjeno nekom.

Ono što je njega maltene ubilo u pojam je da se najverovatnije radi o pošiljci poslatoj na pogrešnu adresu, zbog čega je on mogao i da izgubi život.

Što se tiče telefona i stranice sa koje je Meksikanac poručio telefon, ona je volšebno nestala sa interneta, što je istražnim organima samo potvrdilo sumnje da se ipak radi o kartelu koji je putem oglasa takođe odlučio da se obračunava sa neprijateljima.

Samo na području Leona i okoline, u poslednjih šest godina zabeleženo je više od 600 slučajeva pronalaženja bombi na ulici i u objektima, ali nijednom putem pošiljke na kućnu adresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading