UŽAS U KUĆI: Htela da zastraši devojčicu (4) pištoljem, pa je ubila! VELIKI OBRT u istrazi potpuno ju je uništio

Autor:

Razonoda

30.08.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je tvrdila da se sve dogodilo slučajno i da nije postojala namera da se ubije devojčica. Istraga je njenu priču dovela u pitanje

UŽAS U KUĆI: Htela da zastraši devojčicu (4) pištoljem, pa je ubila! VELIKI OBRT u istrazi potpuno ju je uništio

Foto: Facebook/breannarunions

Amerikanka Breana Runions (25) biće optužena za ubistvo devojčice Evangeline Gunter nakon što ju je navodno slučajno upucala dok su se igrale u njenoj kući.

Ono na šta ova plavokosa žiteljka Tenesija svakako nije računala je da će uz ovu optužbu morati da krivično odgovara i za fizičko zlostavljanje devojčice koje se, kako je istraga pokazala dogodilo pre njene smrti.

Breanu ukoliko bude proglašena krivom čeka doživotna kazna. Ukoliko pak želi da se brani sa slobode, kaucija je čak 1,5 miliona dolara.

Breana je bila u kući odmarajući u svojoj sobi, dok se mala Evangeline igrala sa njenom ćerkom u dnevnoj sobi.

U jednom momentu devojčice su probudile Breanu iz sna što je ona doživela kao smak sveta, te je svoju ćerku i Evangelinu gađala sandalom!

Potom joj ni to nije bilo dovoljno te je dva puta ošamarila uplakanu devojčicu jer su u kuhinji obe jele hranu koja nije predviđena za ručak!

Posle nekoliko minuta, istraga će pokazati kako se i to dogodilo, Evangeline je držala pištolj Runionsa u ruci. Breana je skočila na nju i otela joj ga je uz opasku da bolje da ne zna koliko je on opasan.

Potom je pištolj prislonila devojčici uz grkljan govoreći joj da ako slučajno opali, može da je usmrti. Devojčica je ponovo plakala, a onda je Breana iz samo njoj znanih razloga povukla obarač i usmrtila je nesrećnu Evangelinu, piše New York Post.

Kada je policija došla na lice mesta, Breana im je rekla da je pištolj slučajno opalio te da nije trebalo da bude napunjen.

„Želela sam samo da je uplašim. Da shvati koliko su pištolji opasni, da joj ne padne na pamet da ih uzima u ruke. Nisam znala da je napunjen, ona me je gurnula i opalio je“, rekla je stanovnica Tenesija.

Roditelji Evangeline Gunter nisu bili tu jer im je sud dva meseca ranije zbog problema sa narkomanijom zabranio da je vide, dok su na lečenju. Zato je devojčica morala da leto provede u kući Runionsa.

Policija je uhapsila Breanu, a pregledavajući sigurnosne kamere u kući, došli su do zaključka da je žena pre smrti maltretirala devojčicu koja je ničim nije izazvala.

„Sud je naložio Breani da pazi na naše dete još dva meseca, a ne da je ubije. Morali smo da više vodimo računa o svemu, a ne sebe da dovedemo u ovu situaciju da ostanemo bez ćerke“, rekla je Evangelinina majka kojoj je sud dozvolio da dođe i potvrdi čije je telo ubijene devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading