SMUČILO MU SE SVE: Mladić izvukao bebu delfina iz vode zbog SELFIJA, a onda je doživeo NAJGORI MOMENAT ŽIVOTA

Autor:

Razonoda

28.08.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak je razmišljao samo o tome koliko bi mu fotografija s delfinom u naručju donela lajkova. Ono na šta nije mogao da računa je šta će se dogoditi kad objavi post

SMUČILO MU SE SVE: Mladić izvukao bebu delfina iz vode zbog SELFIJA, a onda je doživeo NAJGORI MOMENAT ŽIVOTA

Foto: Youtube printscreen/News 4JAX The Local Station

Devetnaestogodišnji Amerikanac osumnjičen je da je indirektno ubio jednogodišnju bebu delfina tako što je poželeo da se fotografiše s njom.

Beživotna beba delfina pronađena je ispod mosta na Floridi i veruje se da je mladunče umrlo nakon što ga je mladić iz izvukao iz mora.

Osumnjičeni Amerikanac  nije još optužen pošto se prikupljaju dokazi, a u jedinoj izjavi koju je dao policiji rekao je da je beba delfina već bila mrtva kad ju je uzeo u naručje.

Mladić je pronašao bebu delfina ispod mosta i uzeo ju je zamolivši prijatelja da ih fotografiše. Potom je u postu napisao:

“Fotografija za sva vremena”.

Njegov post šerovali su mnogi, te je priča brzo dospela u javnost. Morski biolozi izašli su prvi na lice mesta potvrdivši da je beba delfina koju su oni pronašli identična onoj koja je na slici sa mladićem.

Doktorka Kvinsi Gibson iz Programa za zaštitu delfina Univerziteta Severne Floride rekla je kako se vidi jasna razlika na leđnoj peraji delfina. Istu takvu razliku u odnosu na ostale jedinke ima mali delfin na slici.

- Malo je verovatno da je beba bila mrtva pre slike. Deluje po svemu da je preminula posle tog užasnog selfija - kaže Gibsonova.

Videvši šta je napravio, mladić je odmah obrisao post, ali prekasno. Potom je izjavio da je beba bila mrtva, što smo spomenuli. Sada se analiziraju i snimci sa kamera sa okolnih zgrada ne bi li se utvrdilo da li je mali delfin zaista bio mrtav pre susreta sa mladićem.

Ono što on sigurno nije očekivao bio je ogroman bes javnosti. Ne samo javnosti već i organa reda. Do te mere da je slučaj preuzela federalna služba.

Ukoliko bude optužen, tinejdžer bi mogao da plati kaznu od 34.500 dolara, uz godinu dana zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading