PAROVI SE RAZVELI DA BI ŽIVELI KAO ČETVORKA: Spavali po rasporedu, prštalo je od strasti, a onda se dogodio ŠOK

Autor:

Razonoda

22.08.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od početka su imali podršku svojih porodica, za razliku od korisnika društvenih mreža koji ih i dan danas ismevaju. Ipak, četvorka se u jednom trenutku suočila sa nepremostivim izazovom

PAROVI SE RAZVELI DA BI ŽIVELI KAO ČETVORKA: Spavali po rasporedu, prštalo je od strasti, a onda se dogodio ŠOK

Foto: Instagram/thewright_rachel

Rejčel i Kajl nisu tražili nove pojedinačne partnere kada su se razveli. Bili su zapravo jako srećni, ali na razvod su se odlučili kako bi stupili u neobičnu vezu sa još jednim parom!

Tako se dogodilo da se formira poliamorna četvorka sastavljena od dva međusobno zaljubljena para.

- Nismo tražili životne partnere, ali srce je odabralo šta je želelo. Etiketa ‘poliamornog’ nam je dodeljena - istakla je Rajčel Rajt za portal NeedToKnow.

Rejčel (34) je u intervjuu otkrila kako je sve počelo. Rekla je da nikada nije mogla da se u potpunosti veže za jednog muškarca. I kad se zaljubila u Kajla, verovala je da se skrasila, ali su posle nekoliko meseci od venčanja “otvorili” brak.

Tada su upoznali Jaira Lenčnera i Ešli Gidens (oboje po 36 godina) s kojima su prvo kliknuli isključivo prijateljski.

- Počeli smo da kao četvorka provodimo strašno mnogo vremena zajedno. I kad nismo bili fizički blizu njih, stalno smo se dopisivali. Bilo je to jedinstveno iskustvo koje je postavilo temelje za ono što sada imamo - dodala je ona.

Republika

Foto: Instagram/thewright_rachel

Nekadašnja četvorka danas je ipak "samo" trojka

 

Tada su se oba para razvela, kako bi formirala četvorku. Sve je lepo funkcionisalo. Znalo se ko šta radi u kući, ko s kim uveče deli bračni krevet i sve je, kako kažu “prštalo od strasti i ljubavi”.

 Međutim, nekoliko meseci kasnije Kajl je rešio da napusti ovu bizarnu zajednicu.Shvatio je da u njemu ipak ima nešto malo tradicionalnog u odnosu na preostalu trojku.

- On je veoma posebna osoba i uvek ću ga voleti – bili smo najbolji prijatelji i partneri. Naše porodice su nam dale neverovatnu podršku oko naše veze i raskida, čak i sa stvarima koje nisu u potpunosti razumele - rekla je Rejčel koja je sada sa Jairom i Ešli deo trojke.

Trojka se preselila u SAD u grad gde bi mogli da budu pravno priznati, kako bi potom imali i potomstvo. Dok ih porodice sve podržavaju, ljudi na društvenim mrežama baš i nisu oduševljeni njihovim odnosom.

Smatraju da su nezreli, da su egzibicionisti koje samo interesuje s*ks i da im je jedina ideja da provociraju ostatak sveta vođenjem života koji nije “normalan”.

- Ponekad je to teško čitati, ali imam deblju kožu – znam ko sam i koliko je moja veza posebna, tako da ne moram da čujem tuđa mišljenja. Monogamija nije jedina opcija za pravu ljubav - zaključila je Rejčel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lela

23.08.2023 07:01

Budak u celo

Svetlana

23.08.2023 21:17

Šta je sledeći izazov?