LETEĆI TANJIRI NAD BALKANOM ODBRANIĆE SRBE OD KOMŠIJA I NATO: Kako su monasi sa SVETE GORE videli treći svetski rat

Autor:

Razonoda

21.05.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monasi sa Svete gore detaljno su govorili o ratnim dejstvima, koja će, kako predviđaju, biti posebno opasna za Tursku.

LETEĆI TANJIRI NAD BALKANOM ODBRANIĆE SRBE OD KOMŠIJA I NATO: Kako su monasi sa SVETE GORE videli treći svetski rat

Foto: Profimedia

Treći svetski rat vodiće Rusija i Amerika, svet će se deliti na ove dve sile, koje će u obračunima pustošiti sve redom. Monasi sa Svete gore detaljno su govorili o ratnim dejstvima, koja će, kako predviđaju, biti posebno opasna za Tursku.

- Crno more postaće rusko jezero nakon što bude osvojena Turska. Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osetiti rusko tajno superoružje. Pošto naiđu na otpor Turaka i žureći da ih pobede dok još NATO ne stigne da pruži pomoć Turskoj, Rusi će potpuno uništiti tu zemlju - ukazali su sveštenici.

Pre nego što preuzmu Tursku, Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Jermeniju i Azerbejdžan.


- U tim zemljama potisnuće američke trupe - preciziraju hilandarski monasi.

Bitke će se voditi i na severu Evrope.

- Rusi će upasti u skandinavske zemlje: Finsku, Švedsku, Norvešku. Osvojiće ih - jasni su proroci.

Objašnjavaju da su te zemlje decenijama pokušavale da se predstave kao neutralne, ali da će baš iz tih zemlja biti jaki vojni udari na Rusiju. Uslediće žestok odgovor Moskve:
- Kazna koja će zadesiti te zemlje užasnuće čitavo čovečanstvo.


Sukobi će se proširiti na ostatak Evrope.



- Rusi će ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumuniju i Moldaviju. Stanovništvo pravoslavnih balkanskih zemalja podići će ustanak i zaključiti savez s Rusijom. To će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari.

Uporedo će Amerikanci voditi žestoke borbe, posle kojih će zavladati čitavom obalom Irana.

- Neće moći da prodru u dubinu zemlje jer će se Persijanci očajnički suprotstavljati. Rusi će preći po čitavoj Persiji i poraziti američko-natovske trupe. Zatim će upasti u Irak, Siriju, Jordan, Liban, Kuvajt i, na kraju, u Izrael.

Tokom ofanzive na Bliskom istoku ruske trupe proći će kroz Grčku, ali joj neće naneti ni najmanju štetu. Korist će, kažu monasi, imati i Srbi.

- Sposobnost da na velika rastojanja brzo premeštaju trupe, velike po brojnom sastavu, biće značajna prednost Rusa. To će biti moguće zahvaljujući letelicama nove nepoznate konstrukcije, koje liče na leteće tanjire.

Zatim će Rusi ući na Balkan da pomognu Srbima protiv natovaca koji ih napadaju, a takođe i muslimanskih i katoličkih balkanskih država, i pobediće.

Nuklearni sukob će prekinuti komunikacije


Amerikanci će, uz Izrael, tokom ovih sukoba pretiti nukelarnim oružjem. Monasi sa Hilandara kažu da će ih Rusi neutralisati.

- To će izazvati prekide energije i komunikacije u čitavom svetu. Zatim će Rusi ući u Egipat i zauzeti Suecki kanal.

Zapad će se surovo osvetiti Grčkoj



Neće izostati ni verski rat s muslimana, prvo u Aziji, zatim u Severnoj Africi. Evo šta su o tome rekli monasi:

- Rusi će uvesti trupe u Istočnu Trakiju i azijske zemlje. Zapadne trupe iskrcaće se u Albaniji i paraignatijevim putem (čiji će znatan deo do tada biti porušen) počeće da se kreću prema istoku.

Ali pošto će im biti teško da se kreću razorenim putem (bombardovani putevi, srušeni mostovi, stalni napadi Rusa), oni će doneti lukavu odluku.

Zapad će veći deo svojih trupa uputiti Ignatijevim putem u Grčku. To će se desiti, prvo, zato što će Grčka biti neutralna država i njeni putevi neće biti razrušeni, drugo, Grčka će biti neformalni saveznik Rusije.

Rusi neće naneti udar po "saveznoj" i prijateljski nastrojenoj državi. Tako će se i desiti. Ali saveznici će strašno mrzeti Grke zato što nisu ratovali protiv Rusa i zato nisu imali nikakve štete, dok će kod njih na zapadu njihove sopstvene zemlje biti praktično uništene, a mnogi njihovi bliski će poginuti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/@RepublikaNewsTV/search?query=rat

 

 

Komentari (3)

Loading
Seko

21.05.2023 11:30

Hahaha pa Rusi nemogu Ukrainu da zauzmu a kamo li cijeli svijet !!

tomy

21.05.2023 11:45

I kad se probudili eto vanzemalci stoje ispred njih, digli tri prsta i govore srbski!

Todor

21.05.2023 12:06

Jadna nam majka koliko smo omadjijani i udareni.