ŽIVEO JE SAMO NA HRANI IZ MEKA, PA SMRŠAO 13 KILOGRAMA: O njegovoj dijeti BRUJI ceo svet, niko nije verovao da je ovo moguće!

Autor:

Razonoda

01.04.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podstaknuta njegovim uspehom, Kevinova supruga je takođe odlučila da se upusti u ovu vrstu "dijete".

ŽIVEO JE SAMO NA HRANI IZ MEKA, PA SMRŠAO 13 KILOGRAMA: O njegovoj dijeti BRUJI ceo svet, niko nije verovao da je ovo moguće!

Foto: Printscreen/TikTok

Kevin Megins je čovek koji se odlulčio na izazov od 100, koji uključuje hranu samo iz Mekdonaldsa. Iako već ima 56 godina, nije se plašio nezdrave hrane, već naprotiv, na taj način je mislio da će se otarasiti viška kilograma!

Ono što je sve šokiralo, jeste da je posle 31. dana video da je smršao 13 kilograma!

Podstaknuta njegovim uspehom, Kevinova supruga je takođe odlučila da se upusti u ovu vrstu "dijete". "Voljna sam da probam i vidim hoće li uspeti", rekla je Melodu u snimku koji je Megins objavio na TikTok-u.

Njegova strategija se zasnivala na tome, da svakog dana naruči tri obroka u Meku i pojede polovinu. Što se pića tiče, isključivo je uzimao samo običnu vodu, prenosi Najžena.

- Ne znam da li zaista deluje ili ne, ali ja sam na putu prema cilju. Nadam se da ću do kraja skinuti oko 23 kilograma. Nije toliko važno šta jedete, nego količina koju jedete. Znam da će mnogi misliti da sam lud, ali hajde da vidimo - rekao je na početku izazova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading