NAŠLA PREGAŽENU MAČKU NA PUTU, PA JE DRŽALA 3 MESECA U FRIŽIDERU: Kad čujete koji je RAZLOG, naježiće vam se svaka dlaka na telu!

Autor:

Razonoda

21.03.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kler Tird iz Krajstčerča je preparator već 15 godina.

NAŠLA PREGAŽENU MAČKU NA PUTU, PA JE DRŽALA 3 MESECA U FRIŽIDERU: Kad čujete koji je RAZLOG, naježiće vam se svaka dlaka na telu!

Foto: instagram.com/realgrumpycat

Kako se zaista razne stvari mogu naći na aukciji, mnogi su bili iznenađeni kada je na Novom Zelandu prodata tašna od preparirane mačke, i to za 545 dolara.

Kler Tird iz Krajstčerča je preparator već 15 godina. Ona je izjavila kako je našla mačku koju je pregazilo vozilo na putu, pa ju je držala tri meseca u frižideru, pre nego je odlučila da je pretvori u tašnu. Na ovu ideju je došla jer je videla da "mačka ima lepo lice, a da joj je telo bilo zgnječeno", prenosi Srbija Danas.

Za izradu joj je bilo potrebno čak 300 sati, ali se na prodaju odlučila tek nakon 7 godina.

Na vebsajtu TradeMe na kojem je tašna ponuđena na aukciju u opisu se navodi da je "Tom veoma moderna tašna za djevojku koja ima sve" i koja će "privući pažnju gde god idete".

Reagovanja na tašnu od mačke bila su podeljena. Neki su smatrali da je "odvratna", neki da nema ničega kreativnog ni umetničkog u njoj, dok su neki kreatorki poručili da "ostavi mačke na miru".

Kako vama izgleda ova tašna?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading