U JUNU NAS OČEKUJE KATASTROFA KOJA ĆE PROMENITI SVET! Jezivo proročanstvo "putnika kroz vreme"!

Autor:

Razonoda

19.03.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako malo na društvenim mrežama, posebno na TikToku, javi se snimkom neko ko tvrdi da je putnik kroz vreme.

U JUNU NAS OČEKUJE KATASTROFA KOJA ĆE PROMENITI SVET! Jezivo proročanstvo "putnika kroz vreme"!

Foto: Pixabay, Wikipedia/Bixelkoven

Premda je verovatno samo reč o nekome ko želi klikove i lajkove na društvenim mrežama, njihove objave vrlo su popularne i čini se da postoje ljudi koji veruju u njihove predikcije.

Jedan od takvih je i profil radianttimetraveller, čiji vlasnik tvrdi da je putnik kroz vreme i da će 2023. godina biti puna katastrofa koja će promeniti svet na koji smo navikli.

Tvrdi da je 2023. godina najgora u istoriji po pitanju prirodnih katastrofa te kako će se u ovoj godini svet na koji smo navikli potpuno promeniti.

Ovaj profil tvrdi da će se prva katastrofa dogoditi u aprilu, tačnije 20. dana četvrtog meseca u godini. On tvrdi da će opaki tornado udariti Oklahomu, grad u SAD-u i skoro ga i uništiti. Potom sledeću katastrofu predviđa 15. maja, kada će megacunami udariti zapadni deo SAD-a i ponajviše pogoditi San Francisko.

Za kraj – nova vrsta oluje

Potom bi prema njegovim proročanstvima 12. juna trebalo da dođe do opasnog zemljotresa magnitude 9,5. Otkrio je da će taj zemljotres napraviti ogromnu rupu u Zemlji i da će se „probuditi“ bića za koja smo mislili da su izumrla.

Ali, ni to nije kraj. Četvrti dan septembra veliki uragan će udariti na istočnu obalu SAD-a, a najviše će stradati Florida. U decembru, tačnije 19. tog meseca, trebalo bi doći do „električnog grada“. Reč je o novoj vrsti oluje koja se pomešala s gradom i svakog koga dotakne prodrma struja, prenosi Alo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading