OVA STVAR DONOSI ZLO U KUĆU: Najgora je od svake, PRIVLAČI I BOLEST JEDNOM ČLANU PORODICE!

Autor:

Razonoda

09.02.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kada bez ikakvog razloga slika padne sa zida, a taj pad nije uzrokovan nikakvim zemljotresom to znači da stiže zlo i da bi trebalo da se čuvate.

OVA STVAR DONOSI ZLO U KUĆU: Najgora je od svake, PRIVLAČI I BOLEST JEDNOM ČLANU PORODICE!

Foto: Photo by Kat Jayne from Pexels

Srbiji su narodna verovanja i te kako zastupljena, ali više kako bi se održavala veza sa običajima i tradicijama prošlih vremena.

Ipak, iako se mnogi od nas ne bave ovakvim stvarima, pročitajte koje smo to predmete i situacije u porodičnom domu zanemarivali, a naši preci bi i te kako obratili pažnju na njih.

Nekada se verovalo da nameštaj koji pucketa znači da će se neko u kući uskoro razboleti, a da će kada makaze padnu na pod i zabodu se biti svađe. I so je simbol za svađu, pa ako se prospe po stolu brzo je morate pokupiti nožem u tanjir!

Ono što je pak, zastupljeno i što svi znamo jeste da se za lek ne treba zahvaljivati, ali nismo znali zašto? Pa, sujeverja kažu da vam u tom slučaju neće pomoći.

Posuđe ste sigurno barem nekoliko puta u životu slomili, ali nema razloga za brigu jer to znači da će nakon polomljenog tanjira uslediti sreća i blagostanje, pa se veruje da "što sreća više ulazi u kuću, to staklo i porcelan više pucaju".

Kada bez ikakvog razloga slika padne sa zida, a taj pad nije uzrokovan nikakvim zemljotresom to znači da stiže zlo i da bi trebalo da se čuvate, piše Eskpreso.

Takođe, prizivanje bolesti u kuću događa se kada stavite obuću na sto!

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Dušan

10.02.2023 22:35

Napišite šta da radimo kada slika padne sa zida Kako da se zaštitimo.