DA VAM SE DIGNE SVAKA DLAKA NA TELU: Jezivi snimak kruži društvenim mrežama, DUH poveo psa u šetnju?! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

20.01.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sablasnog videa nisu znali šta ih je snašlo!

DA VAM SE DIGNE SVAKA DLAKA NA TELU: Jezivi snimak kruži društvenim mrežama, DUH poveo psa u šetnju?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/ Dogtooth Media

Otac dvoje dece Metju Kejn ležao je u krevetu kada je njegova supruga Loren uočila tajanstveni lik dok je pregledala snimke njihovog vikenda na kameri sa senzorom pokreta. 

Jezivi snimak prikazuje bledu figuru koja se pojavljuje iz njihovog starog ormarića s antikvitetima uz njihovog australijskog ovčara pre nego što je naizgled nestala, prenosi Krstarica.

Sve ovo je zabeleženo u subotu, 14. januara, a Metju, 35-godišnji menadžer građevinske firme iz Australije, i njegova supruga gledali su snimke kamere u ponedeljak 16. januara, kada su ugledali lik.

Pas nije lajao

- Izraz užasa pojavio mi se na licu kada mi je pokazala šta se događa u sobi do nas. Samo je izgledalo kao da visoka osoba šeta našeg psa - rekao je Metju.

Govoreći o njihovom antiknom ormariću i njegovom sadržaju, Metju je objasnio:

- Ormar je pun antikviteta iz celog sveta i preminulih rođaka ili mrtvih kućnih ljubimaca, sav njihov pepeo i urne. Čini se da dolazi odande - zaključio je.

Opisujući navodno prikazu, muškarac je dodao:

- Ima savršeno okruglu glavu i iza sebe ostavlja svetlosni trag. Hoda kao da je na misiji, kao da želi negde da stigne. Skoro da možete videti kako ruke zamahuju - tvrdi on.

Objašnjavajući da njihov pas nije lajao tokom celog incidenta, Mat je zaključio da je duh ‘rođak ili član porodice’.

Dok je tražio ‘logično’ objašnjenje kao što je igra svetla, Metju je otkrio da ne može da ga pronađe. „Obično sam skeptičan, ali osećam se drugačije u vezi ovoga jer to jednostavno ne mogu da objasnim. To je tu da se vidi“, rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading