IZ TOALETA RESTORANA JE ČULA ĆERKIN VRISAK, ODUZELA SE U SEKUNDI: Kad je ušla, zatekla je JEZIV prizor! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

04.10.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova devojčica htela je majci da dokaže da može da bude samostalna, a onda je doživela nešto užasno.

IZ TOALETA RESTORANA JE ČULA ĆERKIN VRISAK, ODUZELA SE U SEKUNDI: Kad je ušla, zatekla je JEZIV prizor! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/SWNS

Mnoga mala deca vole sama da isprobaju razne stvari, pa tako svojim roditeljima žele da dokažu da puno toga mogu da obave i bez njihove pomoći. Takav je slučaj i sa malom Kajom Langmid.

Naime, jednom prilikom ona je sa mamom Nikol bila u lokalnom McDonald’s restoranu, i tu je htela da dokaže da sama zna da ode u toalet, te posle toga da opere i osuši ruke.

Mama joj je to dozvolila, ali je s njom ipak otišla bar do ulaza u toalet, kako bi mogla da pomogne ćerki u slučaju da je ona na kraju ipak pozove. Restoran je bio poluprazan i nije bila velika gužva, pa mama nije mislila da će biti ikakvih problema, međutim…

Nekoliko sekundi nakon što je malena Kaja ušla u toalet, mama Nikol je videla 2 tinejdžerke kako se smeju dok izlaze iz WC-a. Najpre nije previše razmišljala o tome, ali onda je odjednom čula vrisak, prenosi BBC News.

Bila je to njena Kaja, koja je nakon vriska odmah počela da plače. Istrčala je iz WC kabine, a mama je odmah videla u čemu je problem.

Naime, neko je stavio tečni lepak na WC šolju i Kaja je ostala zalepljena kad je sela na WC šolju. Kada je ustala, lepilo joj je ogulilo kožu.

Devojčica je imala rane na nogama i plakala je zbog bolova, a mama je bila poprilično sigurna da su to učinile tinejdžerke koje su s osmehom izašle iz WC-a 1-2 minute pre ovoga. To su potom potvrdile i sigurnosne kamere, a menadžer McDonald’s restorana odlučio je da odmah pozove policiju.

Policija je kasnije našla devojke koje su isplanirale ovu “šalu” te su se izvinile Kaji i njenoj mami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading