GREJE KREVET ZA 9.000 DINARA: Ovaj posao mesečno donese 6.000 evra!

Autor:

Razonoda

04.09.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grejanje kreveta, iznajmljivanje buketa cveća, poklona i džentlmena su samo neki od neuobičajenih biznisa u Rusiji koji donose veliku "lovu".

GREJE KREVET ZA 9.000 DINARA: Ovaj posao mesečno donese 6.000 evra!

Foto: Photo by Vladislav Muslakov on Unsplash

Kad pomislite da ste sve do sad čuli, setite se da uvek nekome može da padne napamet neka bizarna ideja, sa kojom je moguće obogatiti se u kratkom roku.

Što je ideja za biznis neobičnija, to su veće i šanse da će se obavljanjem takvog posla radnik opariti.

Japanci kao pioniri u iznajmljivanju profesionalnih glumaca za ulogu bliskog člana porodice, naročito na svadbama i drugim velikim i svečanim skupovima, sada su svoje konkurete dobili u Rusiji.

U ovoj zemlji moguće je iznajmiti buket cveća i fotografisati se sa njim, kako bi vaši pratioci na društvenim mrežama pomislili da ste dobili poklon.

Tvorac ove biznis-ideje, Aleksandar, naveo je da je sve pokrenuo uoči 8. marta i došao na ideju da iznajmljuje cveće za fotografisanje. To se odvija tako što vam na kućnu adresudonesu buket sa 101 crvenom ružom i ostave vam desetak minuta vremena da se fotografišete sa cvećem.

Ukoliko ste raspoloženi da doplatite na ovu cifru, koja je približno oko 2.000 dinara u Srbiji, za samo 500 dinara više možete dobiti i ukrasne vrećice poznatih brendova, takođe, sve u cilju impresioniranja pratilaca na društvenim mrežama, prenosi Mondo.

Još jedno od neobilnih zanimanja u Rusiji je i "žena grejač", koja tokom jakih zima nudi usluge grejanja kreveta za oko 9.000 dinara.

- Dođem kod zainteresovanih, istuširam se, obučem svoju pidžamu i legnem u krevet u kom provedem oko 15 do 20 minuta. Čim se postelja zagreje, ja svoj posao tu završavam - rekla je devojka koja se bavi ovim biznisom.

Tokom ovog poslovnog poduhvata nju prati obezbeđenje, a nikakve intimne aktivnosti nisu dozvoljene.

- Za mesec dana istim tempom mogu da zaradim oko 6.000 evra - otkrila je ova devojka za strane medije.

Treća zanimljiva usluga koji Rusi imaju jeste iznajmljivanje mačaka. U ruskom gradu Kirov, Vasilij je došao na ideju da ljudima na kratak period iznajmi ove krznene prijatelje, kako bi se lakše odlučili da li ih žele i da li ne iziskuju previše obaveza.

- Mnogi se dugo dvoume pre nego što odluče da udome kućnog ljubimca, a najviše ih brine da li će se osećati ili hoće li svuda po kući biti dlaka - rekao je Vasilij, prenosi Mondo.

On je uveren da na ovaj način njegova usluga ljudima pruža mogućnost da donesu ispravnu odluku. Kako je i sam rekao, na raspolaganju ima tri mačke, a cena ove usluge iznosi oko 1.000 dinara po satu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading