Evo koji deo tela prvi ostaje bez energije! Čuveni naučnik snimio kako DUŠA NAPUŠTA TELO! Sve je drugačije kod NASILNE SMRTI!

Autor:

Razonoda

07.04.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski naučnik Konstantin Korotkov je jedini kojem je uspelo da snimi kako duša napušta telo!

Evo koji deo tela prvi ostaje bez energije! Čuveni naučnik snimio kako DUŠA NAPUŠTA TELO! Sve je drugačije kod NASILNE SMRTI!

Foto: pixabay.com

Tako bar on tvrdi da je uhvatio momenat inovativnom metodom sa gasovima vizuelizacije.

Iako je prošlo nekoliko godina od te epohalne vesti, nije zabeleženo da je posle njega iko prijavio neko slično otkriće, koje su u prvi mah nakon što je on to obnarodovao pojedini svetski mediji odmah svrstali u potencijalno jedno od najvećih otkrića čovečanstva.

Sam Korotkov, profesor kompjuterskih predmeta i biofizike na Univerzitetu za informacione tehnologije u Sant Petersburgu, izumitelj softverskog kompleksa GDV (tehnike vizualnog prikaza pražnjenja plina - naprednog naprednog sredstva za proučavanje funkcija tela i uma pomoću čitanja aure i ljudskog biopolja), je istakao da je koristio bioelektrografičku kameru da fotografiše smrt neke osobe, a njegovi rezultati su neverovatni.

Republika

Foto: Printskrin

Konstantin Korotkov

 

- Pupak i glava su prvi delovi tela koje napusti životna sila, odnosno duša, a poslednje na red dolaze prepone, odnosno polni deo, i srce - kazao je ruski naučnik, koji je takođe istraživao i one koji su imali iznenadnu nesreću u kojoj su izgubili živote.

U slučajevima kada duša napušta telo osobe koja je doživela nasilnu ili iznenadnu smrt, smrt se, kaže Korotkov, manifestuje kao konfuzno napuštanje i vraćanje duše u telo danima pošto je konstatovana smrt. Ističe da se radi o mogućem višku neiskorišćene energije.

Konstantin Korotkov je pažnju svetske javnosti pridobio pre deset godina i od tada je interesovanje za njegove radove veliko. Metoda koju je razvio prihvaćena je kao medicinska tehnologija od strane Ministarstva zdravlja Ruske federacije i koristi je više od 300 lekara kao tehnika za posmatranje pacijenata obolelih od bolesti poput raka, piše Kurir.

Objavio je više od 200 naučnih članaka u vodećim internacionalnim časopisima za fiziku i biologiju. Vlasnik je 17 patenata u oblasti biofizike. Predavao je u 43 zemlje i učestvovao na više od 100 međunarodnih konferencija. Autor je devet knjiga koje su prevedene na više jezika.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zika

11.05.2022 04:05

da nije slucajno snimio i trenutak kad mu je pamet napustala mozak? skroz neozbiljno.