BABA VANGA SPOMINJE I PUTINA U PREDVIĐANJIMA ZA 2022! Da li će se ovo obistiniti, narod se okreće protiv jednog predsednika!

Autor: Republika

Razonoda

24.02.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vangelia Pandeva Gušterova, poznatija kao Baba Vanga je u svojim predviđanjima za 2022. godinu spomenula i ruskog predsednika Vladimira Putina.

BABA VANGA SPOMINJE I PUTINA U PREDVIĐANJIMA ZA 2022! Da li će se ovo obistiniti, narod se okreće protiv jednog predsednika!

Foto: Tanjug/AP,wikipedia

Bugarska proročica poreklom iz Severne Makedonije, za koju se veruje da je predvidela mnoge događaje, imala je i predviđanja i za ovu godinu.

Baba Vanga je postala poznata tek nakon smrti, a njena navodna predviđanja koja su se obistinila odnose se na teroristički napad 11. septembra 2001. godine na kule Bliznakinje u Njujorku. Navodno je prorekla čak i svoju smrt 11. avgusta 1996. godine, Drugi svetski rat, a veruje se da joj je čak i omraženi diktator Adolf Hitler došao u posetu, ali je izašao razočaran iz njene kuće zato što mu je prorekla neslavan kraj rata, piše Story.hr.

Predvidela je navodno i mnoge druge katastrofe, a i nakon smrti Vanginih proročanstava pribojavaju se mnogi ljudi. Prorekla je i rat između muslimana i Evropljana, da će daleke 2088. godine doći nova bolest od koje će ljudi početi brzo da stare, ali 2097. će ta bolest biti pobeđena. Drugom polovinom 21. veka vladaće komunizam, a moći će da se uzgajaju i ljudski organi.

Navodna predviđanja Baba Vange za 2022. godinu:

- Napad na Vladimira Putina. Vanga je predvidela napad na ruskog predsednika, ali to ne znači njegov kraj.

- Pad meteorita. Procenila je sudar velikog meteorita sa Zemljom.

- Ekonomska kriza. Države koje imaju dolar kao valutu biće najviše pogođene krizom.

- Klimatske promene. Predvidela je razne klimatske promene, a globalno otopljenje predstaviće naredne godine veliku prijetnju flori i fauni.

- Bolest Donalda Trampa. Njegovo zdravlje će biti lošije, a govorila je i o misterioznoj bolesti s ozbiljnim posledicama na njegovo uvo i mozak.

- Kraljica Elizabeta. Prema njenim predviđanjima, kraljica Elizabeta II navodno će izgubiti bitku za život i prepustiti tron sinu Čarlsu.

- Pobuna u Severnoj Koreji. Stanovništvo Severne Koreje ustaće protiv vođe Kim Džong-una.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lol

24.02.2022 11:19

Kako nije bila poznata za života!?

Odgovori 36 18