TRIK KAKO DA DOBIJETE NA LUTRIJI: Milioner otkrio na koje brojeve treba da igrate

Autor:

Razonoda

23.02.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan čovek je dobio 55 miliona dolara na lutriji, a uplatio je na brojeve koje je video u snu.

TRIK KAKO DA DOBIJETE NA LUTRIJI: Milioner otkrio na koje brojeve treba da igrate

Foto: printscreen/Tanjug/AP

Penzioner iz Severne Karoline je osvojio četiri miliona

Ako igrate loto, najveća je verovatnoća da ćete pogoditi barem jedan broj ako izaberete broj 33, dok je najmanja šansa za to ako je vaš izbor broj 13, pokazuju mnoge analize izvučenih kombinacija u nekoliko desetina hiljada dosadašnjih izvlačenja u više međunarodnih lutrija.

Na međunarodnom nivou, najsrećniji loto brojevi su - 6, 7, 33, 38, 40 i 49, budući da se u mnogim svetskim loto igrama pogađaju brojevi i do 50, pa i 80. Broj 33 i inače se u numerologiji smatra jednim od znakovitih brojeva, jer je to najveći pozitivan ceo broj koji se može povezati sa izuzetnim veličinama: Isusom i Aleksandrom Velikim, koji su umrli u dobi od 33 godine, piše 24sata.hr.

U prirodnom svetu, ljudska kičma ima 33 pršljena, a 33 stepena su i granica na Nevtonovoj skali, koja označava tačku između tačke topljenja snega i ključanja vode. Isus je razapet u 33. godini, molitva na Veliki petak moli se 33 puta, u kabali se reč "amin" pojavljuje 33 puta, a molitvene kuglice u islamu organizovane su u setovima od 33. Ukratko, dovoljno razloga da bismo zaključili da je reč o broju na koji upućuje nešto više od puke intuicije.

Republika

Foto: pixabay.com

Brojevi izvučeni na lutriji

 

Na sličan način se i 7 može smatrati jednim od srećnih brojeva jer ima dugu reputaciju u zapadnoj kulturi koja ga povezuje sa srećom - Bog je sedam dana stvarao svet, 7 je smrtnih greha, dana u nedelji... I 11, kao i 22, smatraju se brojevima koji se mogu povezati sa porukama anđela.

S druge strane, najmanje srećnim smatra se broj 13, koji se u mnogim kulturama smatra zlom i nesrećom. Osnova za to je povezana sa nastajanjem kalendara - naši preci nisu imali precizne alate za astrološka merenja, pa su pogrešno verovali da postoji 13, a ne 12 meseci u godini. Pun mesec javlja se 13 puta u lunarnoj godini, koja je postala osnova za obožavanje punog Meseca, veštica i satanizma u većem delu Evrope.

Postoje i teorije o skrivenom 13. horoskopskom znaku koji će označiti kraj sveta. Niz nesrećnih događaja iz istorije povezuje se takođe s brojem 13 - to su 13 apostola na Poslednjoj večeri, Juda Iskariotski izdao je Isusa za 13 škuda, u petak 13. oktobra a na petak 13. avgusta 1307. godine francuski je kralj počeo hapšenja, mučenja i pogubljenja vitezova templara.

To se smatra prvim znakom nesreće vezane uz kombinaciju petka i broja 13. Poznato je i da je Apollo 13 bila jedina neuspešna misija na Mesec. Neke procene, odnosno statistika, pokazuju da biste se, kad je o međunarodnoj lutriji reč, trebalo kloniti brojeva 5, 8, 13, 21, 28 i 36.

Časopis Tajm objavio je priču o 43-godišnjem pakistanskom imigrantu u SAD Išanulahu Kanu. On je, kako bi prehranio ćerke iz prvog braka i novu porodicu, radio dva posla - danju kao taksista, a noću kao obezbeđenje. Jednom je u snu video brojeve 2, 4, 6, 17, 25 i 31, uplatio je listić sa tim brojevima te u novembru 2001. godine osvojio džekpot od 55 miliona američkih dolara. Te je brojeve sanjao još kao mladić i punih 15 godina igrao na listiću tu kombinaciju.

Dakle, uz snove, u njegovu slučaju je i predanost želji da osvoji džekpot sigurno odigrala ulogu. No neki su snove unovčili samo nekoliko dana nakon što su sanjali dobitak, a sve je više onih koji veruju kako takav san možemo "prizvati", odnosno da u lucidnim snovima možemo zatražiti svoju dobitnu kombinaciju.

Osigurajte da vam prekidač svetiljke kao i papir i olovka budu pri ruci. Kod lucidnih snova, radi analize vrlo je važno da ih zapišete. Ali pripazite, imate samo sekundu ili dve nakon buđenja da zapišete šta ste videli u snu, iza toga svest preuzima vlast. Svako veče pre spavanja recite podsvesti: "Noćas ću videti dobitnu kombinaciju brojeva za ... igru".

Izgovorite to naglas ili u sebi. To može podstaći kreativno sanjanje, slično kao i kad pre spavanja razmišljate šta odgovoriti na ponudu za novi posao i ujutro znate odgovor. Brojevi vam se mogu pojaviti i u obliku simbola, slika, kroz priču o drugim ljudima ... Nemojte odustati od lutrije zato što niste sanjali listić sa dobitnom kombinacijom ili izvlačenje kuglica. Osluškujte poruke sna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading