PORODICA GA SE ODMAH ODREKLA: LOTO dobitnik nije hteo da podeli nagradu, evo šta se desilo

Autor:

Svet

12.01.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišljenja su podeljena

PORODICA GA SE ODMAH ODREKLA: LOTO dobitnik nije hteo da podeli nagradu, evo šta se desilo

Foto: pixabay.com

Jedan dobitnik lutrije na Reditu tvrdi da je osvojio džekpot 4 miliona funti, ali nakon što je priznao da neće podeliti svoj novac, njegova porodica ga se odrekla.

Objasnio je da su on i njegova supruga povremeno kupovali srećke iz zabave i da nisu slutili da će osvojiti ovaj neverovatan dobitak, ali imali su neviđenu sreću.

Nakon što smo otplatili sve naše dugove (studentski krediti, hipoteka za kuću, kredit za auto) ostalo nam je još dosta novca. U slučaju da ne znate, 70 posto dobitnika lutrije propadne nakon nekoliko godina – napisao je on, prenosi San.

Ne želeći da ga zadesi ista sudbina, muškarac i njegova supruga odlučili su da dva miliona ulože u biznis, a preostala dva će iskoristiti za kupovinu stana.

Republika

Foto: Uprava Carina

 

Kad sam rekao porodici, mislio sam da će im prva reakcija biti uzbuđenje zbog mene i da će biti srećni što sam finansijski odgovaran s novcem. No, oni su počeli da pričaju o velikom porodičnom putovanju i kako ću im otplatiti sve dugove koje imaju – ispričao je muškarac.

Objasnio im je da je 4 miliona funti velika svota, ali je rekao da im neće dati novac, nakon čega su mu saopštili da nije dobrodošao u porodicu i da više nikad ne bi trebalo da razgovara s njima.

Mišljenja na Reditu su podeljena.

Više nisi dobrodošao u porodicu jer im nisi dao svoj novac? Baš grozno – napisao je jedan korisnik.

Vaša porodica je pokazala da krv nije gušća od novca – komentarisao je drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading