OVO PITANJE JE SVE SINOĆ ZBUNILO U KVIZU "POTERA"! Da li vi znate odgovor na njega!

Autor:

Razonoda

08.02.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćnja epizoda kviza "Potera" izazvala je veliku pažnju korisnika društvenih mreža, pre svega zbog velikog znanja koje je prikazao tragač Milan Bukvić.

OVO PITANJE JE SVE SINOĆ ZBUNILO U KVIZU "POTERA"! Da li vi znate odgovor na njega!

Foto: printskrin

Takmičar po imenu Miloš Tripunović jedini nije uspeo da se kvalifikuje u drugu igru Potere, u baš njemu je zapalo pitanje na koje odgovor nije znao veliki broj korisnika društvenih mreža. Ipak, Bukvić je znao.

Naime, u pitanju posvećenom jednom od najboljih i ekranizovanih dela Gabrijela Garsije Markesa, "Ljubav u doba kolere" bilo je pitanje koja pevačica je bila autor muzike za film, a, istovremeno i Markezova prijateljica, pišu Novosti.

- Koja pevačica i prijateljica Nobelovca Gabrijela Garsije Markesa je bila autor muzike za film "Ljubav u doba kolere"? - glasilo je pitanje, dok su ponuđeni odgovori bili Šakira, Dženifer Lopez i Glorija Estefan.

Miloš je iz ove grupe, odabrao Gloriju Estefan kao tačan odgovor, što nažalost, nije bilo tačno.

Tačan odgovor, koji je dao i tragač Bukvić, bio je Šakira, što je i logično, ako u obzir uzmemo činjenicu da su i ona i Markez Kolumbijci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading