BOSANSKA VINARIJA ETIKETOM NAPRAVILA POMETNJU NA INTERNETU: Na ambalaži ostavila poruku koja je pogodila mnoge (FOTO)

Autor:

Razonoda

23.01.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Proizvođač vina "Krš Crni Blatina", dobio je neverovatnu promociju zahvaljujući neobičnom natpisu na etiketi.

BOSANSKA VINARIJA ETIKETOM NAPRAVILA POMETNJU NA INTERNETU: Na ambalaži ostavila poruku koja je pogodila mnoge (FOTO)

Foto: pixabay.com

Naime, pokušavajući da protežira svoj proizvod, ovaj proizvođač je u opisu otišao van standarda, pa umesto uobičajenih i trivijalnih hvaljenja sorte i bačve, na flaši piše: "Uz 2.300 sati sunčeve svetlosti godišnje, naše je grožđe upilo više sunca nego kancelarijski radnik za ceo život".

Fotografiju je na Reddit u četvrtak postavio korisnik pod nadimkom "PlasticTone", a objavio je u potkategoriji "retke uvrede" odakle je do večernjih sati stigla do same naslovne strane popularne društvene mreže.

Foto: Reddit

 

Administratori spomenute potkategorije fotografiju su u međuvremenu uklonili jer natpis na etiketi nisu doživeli kao neku uvredu, ali to nije sprečilo korisnike da komentarišu:

"Eto, ja sam taj kancelarijski radnik. Kada izađem iz kuće i sednem u svoj automobil, sunca još uvek nema na nebu i srećan sam kada ga vidim kako zalazi dok se vraćam s posla kući."

Sa druge strane, mnogi su ovo protumačili kao provokaciju i ruganje činovnicima kojima je boravak na suncu postao luksuz, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading