BOSANSKA VINARIJA ETIKETOM NAPRAVILA POMETNJU NA INTERNETU: Na ambalaži ostavila poruku koja je pogodila mnoge (FOTO)

Autor:

Razonoda

23.01.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proizvođač vina "Krš Crni Blatina", dobio je neverovatnu promociju zahvaljujući neobičnom natpisu na etiketi.

BOSANSKA VINARIJA ETIKETOM NAPRAVILA POMETNJU NA INTERNETU: Na ambalaži ostavila poruku koja je pogodila mnoge (FOTO)

Foto: pixabay.com

Naime, pokušavajući da protežira svoj proizvod, ovaj proizvođač je u opisu otišao van standarda, pa umesto uobičajenih i trivijalnih hvaljenja sorte i bačve, na flaši piše: "Uz 2.300 sati sunčeve svetlosti godišnje, naše je grožđe upilo više sunca nego kancelarijski radnik za ceo život".

Fotografiju je na Reddit u četvrtak postavio korisnik pod nadimkom "PlasticTone", a objavio je u potkategoriji "retke uvrede" odakle je do večernjih sati stigla do same naslovne strane popularne društvene mreže.

Foto: Reddit

 

Administratori spomenute potkategorije fotografiju su u međuvremenu uklonili jer natpis na etiketi nisu doživeli kao neku uvredu, ali to nije sprečilo korisnike da komentarišu:

"Eto, ja sam taj kancelarijski radnik. Kada izađem iz kuće i sednem u svoj automobil, sunca još uvek nema na nebu i srećan sam kada ga vidim kako zalazi dok se vraćam s posla kući."

Sa druge strane, mnogi su ovo protumačili kao provokaciju i ruganje činovnicima kojima je boravak na suncu postao luksuz, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading