CRNO NAM SE PIŠE! Nostradamusovo proročanstvo za 2022. godinu! KORONA JE "MALA MACA" U ODNOSU NA ONO ŠTO NAS ČEKA!

Autor:

Razonoda

14.11.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proročanstva francuskog astrologa, lekara i proroka Nostradamusa vekovima intrigira ljude širom sveta.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay, Wikipedia/Dr Niel, Laurent Lecrène-Labbey

Nostradamus je predvideo veliki rat u 2022. godini

 

Mnoga predviđanja su se već ostvarila, ali su ona šifrovana u stihovima, obuhvatajući period od 2.240 godina. Nešto se čovečanstvu već dogodilo, ali nešto se tek očekuje.

Nostradamus je 21. vek nazvao vremenom kardinalnih promena, kada se menja uobičajeni način života, formira se novi poredak, urušavaju uobičajeni obrasci. Kraj sveta ne treba shvatati doslovno, već je to samo kraj starog vremena i početak novog perioda.

Prirodne katastrofe

U pesmama Nostradamusa postoje reference na prirodne katastrofe. Kaže da će ljudi morati da prepoznaju moć prirode i razmisle o svom lošem ponašanju prema njoj. U bliskoj budućnosti, prema njegovim prognozama, situacija će samo eskalirati. Zbog toga je, umesto da se opustite, bolje pripremiti za različita klimatska iznenađenja.

Svetska epidemija virusa

Prema predviđanjima Nostradamusa, u 21. veku čovečanstvo će se suočiti sa novim smrtonosnim bolestima i epidemijama. On je naglasilo da će pojava novih virusa biti rezultat pronalaska bakteriološkog oružja. Prorok takođe predviđa pojavu opasnog novog virusa koji će se brzo proširiti širom planete. Kao izvor virusa, Nostradamus imenije neku od istočnih zemalja.

Prognoza za 2022. godinu

Prognoza za 2022. godinu je razočaravajuća. On je predvideo izbijanje velikog vojnog sukoba u kojem će učestvovati mnoge zemlje. Prema predviđanjima Nostradamusa, 2022-2041 je poslednji period kada postoji verovatnoća globalnog oružanog sukoba u istoriji. Uzrok sukoba biće muslimani koji su preplavili Evropu. Ali sukob se može rešiti.

Postoji deo u kome kaže da će posle velikog oružanog sukoba pobediti dve države - Kina i Indija. Veruje se da od Kine treba očekivati udarac na zapad. A razlog rata leži u rivalstvu između Sjedinjenih Država i Kine.

Nostradamus je mnoga svoja predviđanja posvetio istoku, posebno Kini. Na primer, rekao je da će Kina 2022. godine postati lider svetske politike. Kineski imigranti biće ambiciozni novi lideri koji će biti na vlasti i kojima će se klanjati.

Nostradamus je rekao i šta čeka Rusiju. Prema njegovim rečima, ova godina će za Rusiju biti mirna u poređenju sa prethodnim, kada je u zemlji bilo dosta nezadovoljstva i nemira. Ruska Federacija će zauzeti poziciju sudije u obračunu između Sjedinjenih Država i Kine. Ruski vladar će se naći pred sudbonosnim izborom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Voisin

15.11.2021 01:44

Otkuda mu toliko inspiracije,bravo.👍🙃😵🥴🤣🙄🤡🆗

TeTak

15.11.2021 11:47

Nostradamus (1503 - 1566): "Prorok takođe predviđa pojavu opasnog novog virusa koji će se brzo proširiti širom planete. Kao izvor virusa, Nostradamus imenuje neku od istočnih zemalja". Prvi virus izolovan od strane Martina Bajernika (koji je otkrio virus mozaika duvana 1858. god).

Odgovori 16 4