U "VOCAPU" MOŽETE VIDETI PORUKU BEZ DA JE OTVORITE! Ovo malo ko zna, a vrlo je jednostavno!

Autor:

Razonoda

30.09.2021

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje, ali mnogi su verovali da ima jednu manu, a to je što korisnik koji šalje poruku obavezno dobija informaciju da ju je druga strana primila.

Republika

Foto: pixabay.com

Moguće je videti poruku na "Vocu", a da pošiljalac o tome ne bude obavešten

Međutim, postoje načini da se to zaobiđe te da korisnik vidi poruku, fotografiju i video bez potrebe za otvaranjem chata.

Moguće je sakriti plave kvačice u WhatsAppu, ali postoji i jednostavniji način da se vidi sadržaj.

Pre svega, potrebno je izaći iz svih chatova na WhatsAppu, a potom pritisnuti i držati određeni chat te odabrati opcije "More option" i "Export Chat". Nakon toga treba odabrati opciju "Files".

U ovom trenutku je moguće izabrati folder kojeg ćete se setiti i potom u njega pohraniti fajl. Nakon pohrane je potrebno otvoriti folder u koji je chat eksportiran i tu mu pristupiti, odnosno pronaći željenu fotografiju. Ovaj postupak važi za Appleove uređaje, odnosno iOS.

Kada je reč o uređajima s Androidom, ovaj trik nije dostupan. Razlog je što se opcijama "More" i "Expert Chat" može u ovom slučaju pristupiti samo iz chata, jer opcija dodira i zadržavanja chata ne funkcioniše. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading