ODMAH NABAVITE OVU BILJKU: Privlači ljubav, sreću i čuva žene!

Autor: Republika

Razonoda

20.08.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orhideja je jedna od najlepših biljaka koje možete gajiti u svom domu. Ona nas podseća na ljubav i nežnost, a veruje se da je orhideja jedna od vodećih amajlija za žensku sreću.

Foto: pixabay.com

Orhideja je žaštitnica žena

Smatra se da ova biljka ima snažne energetske potencijale.

Prema feng šuiju orhideja je cvet koji privlači ljubavnu sreću, štiti romantičan odnos između partnera i priziva susrete srodnih duša, a najčešće se preporučuje da je držite u spavaćoj sobi blizu kreveta.

Orhideja se smatra isključivo ženskim cvetom sa snažnom ženskom energijom, pa se veruje i da posebno donosi sreću ženama.

Ako imate orhideju u kući, smatra se da će ženske osobe biti veselije, raspoloženije, pa čak i privlačnije.

U nekim zemljama se veruje da su osušene latice orhideje najjača amajlija i zaštita od toksičnih ljudi i konkurenata u ljubavi i na poslu. Zbog toga se latice orhideje nose u džepu ili u torbi. Ako brinete o svojoj orhideji i svakodevno je negujete, ona će vam doneti radost i blagostanje.

Foto: pixabay.com

Orhideje privlače ljubav i sreću

Simbolično, žena koja se posveti negovanju i razvoju orhideje može otkriti skrivene talente, poboljšati intuiciju i pročistiti svoje srce i energiju.

Orhideja je i zaštitnica doma od negativne energije, a veruje se da svaka boja stvara poseban štit, prenosi Sensa.

Svaka boja ima svoje značenje

Tako na primer, ljubičasta orhideja pomaže u borbi protiv lenjosti, žuta i narandžasta privlače energiju obilja, a bela i ružičasta su pogodne za unutrašnju harmoniju, osećaj mira i samopouzdanja.

Kao predstavnica ženske energija, orhideja je zaista predivan ukras za vaš dom, pa se potrudite da je negujete pravilno kako bi što duže živela, cvetala i donosila vam radost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading