KSENIJU OPTUŽILI ZA PRELJUBU, ONA JAVNO ZAPUŠILA USTA KOMŠIJAMA: Pogledajte šta je uradila (FOTO)

Autor: Republika

Razonoda

19.08.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednu damu pod imenom Ksenija naljutila su govorkanja ljudi iz njenog mesta o navodnoj aferi s jednim momkom, pa je na orginalan način rešila da im "zapuši" usta.

Foto: Facebook/Regional Express, Pixabay

Dama pod imenom Ksenija zapušila usta selu

U današnje vreme sve više i više smo izloženi tračevima. Do naših ušiju, najverovatnije pod uticajem društvenih mreža, dopiru i priče koje nas se, u mnogome, ne tiču. Posebno nas isfrustrira kada čujemo neku glasinu o sebi.

Upravo to naljutilo je damu iz Hrvatske koja se predstavila kao Ksenija, a njena objava se već nedeljama širi društvenim mrežama.

 

 

Naime, kako se da zaključiti, ona je na ulice svog grada postavila oglas u kojem se javno ograđuje od, kako insistira, lažnih priča o tome da je u vezi sa izvesnim Jakovom, prenosi Objektiv.

- Zovem se Ksenija. Udata sam i živim u skladnom braku sa svojim mužem. Unazad par meseci naveliko se priča da sam u ljubavnom odnosu s g. Jakovom. Nisam u nikakvim odnosima s g. Jakovom niti sam ikad bila. Javno osuđujem sve laži i spletke na ovakav način - navela je ona u svom oglasu.

- G. Jakove kralju … dok je tebi i Kseniji lepo, boli te briga što selo priča. Očigledno su ljubomorni mnogi na vas dvoje - napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

- Kraljica! - napisala je jedna devojka.

Šta je istina, kako je reagovao njen muž i da li se uopšte prepoznao, ostalo nam je samo da nagađamo. A, ako je ova gospođa u pravu, zaista nije u redu da joj okolina "podmeće" takve smicalice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading