KUME, ŠTA TI BI? Održao govor zbog kog je nastao MUK, a onda je IZBAČEN sa svadbe

Autor:

Razonoda

11.08.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kum danima smišljao govor za svadbu, a kada ga je održao, rasplakao je deveruše i isteran je sa slavlja!

Republika

Foto: pexels.com

 

 

Za kuma se obično bira osoba sa kojom su mladenci veoma bliski i koga dobro poznaju. Ipak, izgleda da i te bliske osobe mogu da nam prirede iznenađenje, i to ne uvek ono prijatno.

Sigurni smo da bračni par kojem je kum održao ovakav govor na venčanju nije bio oduševljen, a tome u prilog govori i činjenica da su ga isterali sa svadbe.

Naime, kum se trudio danima da smisli i nauči govor napamet, ali je priznao da se borio da smisli foru o deverušama, pošto ih nije poznavao. Fore se setio na dan venčanja, a upravo ona mu je "obezbedila" da bude izbačen sa svadbe.

"Deveruše, ne poznajem vas, ali moram priznati da pet od vas šest izgleda senzacionalno danas. Pa vi razmišljajte koja od vas ne izgleda tako dobro", rekao je kum u svom govoru.

Očekivao je da će ova njegova šala oduševiti goste, očekivao smeh i aplauz, ali nastao je muk i svi su bledo gledali u njega.

"Jedna od deveruša je počela da plače. Nisam imao loše namere, to je bila glupa šala. Kad sam došao da se izvinim, primetio sam da jedna od njih stvarno i nije bila tako zgodna, ispao sam gad", kaže kum.

Nakon toga, mlada mu je prišla i zamolila da ode sa venčanja, a i mladoženja je klimnuo glavom kao znak da je saglasan sa tim.

Čitavu priču je objavio na Redditu, a kaže i da ga je zbog toga grizla savest, pa se na Facebooku izvinio, ali je dobio odgovor samo od mladine bake.

Korisnici Reddita rekli su mu da je to ubedljivo najgori govor za venčanje koji su čuli u životu – i zaista, kome bi palo na pamet da kaže tako nešto...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading