OVO IMAMO SVI U KUĆI, A PRIVLAČI LOŠU ENERGIJU! Feng šui pravilo koje ne smete ignorisati: Izbacite OVAJ PREDMET iz svog doma ODMAH!

Autor: Republika

Razonoda

09.08.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U feng šuiju se veruje da čuvanje u kući starog kalendara ili držanje oznake na kalendaru na pogrešnom danu ili mesecu, može nepovoljno uticati na energiju u celom domu. Ne držite stare kalendare u svom domu, bez obzira da li su skriveni od pogleda.

Foto: pexels.com

Foto:Ilustracija

Kada je u domu stari kalendar, to ukazuje na nered i haos. Prošlost je stagnirajuća či energija; stari kalendari će vas držati u prošlosti i sprečavati vas da krenete napred.

Takođe ne bi trebalo da čuvate stare kalendare samo zato što vam se dopadaju. Ako je to zbog slika, možete iseći slike i napraviti kolaž, a stare kalendare baciti.

Foto: pixabay.com

 

Kalendari nas podsećaju na važne datume, pa su zato i izuzetno važni prema feng šuiju. Stručnjaci otkrivaju u kojem delu doma treba postaviti kalendar da bi privukao dobru energiju.

Kalendar ne treba držati kod prednjih vrata, u kupatilu, spavaćoj sobi, trpezariji i van istočnog sektora.

Povoljni prostor za kalendar prema feng šuiju su severni sektor doma, radna soba ili kancelarija, prenosi Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading