OVE FENG ŠUI AMAJLIJE PRIVLAČE NOVAC I SREĆU: Jednu svi imamo u kući, a ne znamo njeno značenje!

Autor: Republika

Razonoda

17.07.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feng šui amajlije privlače novac, sreću, ljubav i teraju lošu energiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Fatmino oko

Postoje razne feng šui amajlije za koje se veruje da privlače novac, sreću, ljubav i pozitivnu energiju. Neke od njih se drže u kući na policama ili na kancelarijskim stolovima, a postoje tri za koja se veruje da ih uvek treba imati kod sebe.

Mnogi ljudi iz Srbije kupuju kao suvenir na putovanjima jednu od ovih amajlija, a nisu sigurni u značenje. Ova tri talismana donose pozitivnu energiju, a poželjno je da ih uvek nosite uz sebe.

Kineski novčići

Simbolizuju spoj neba, zemlje i čoveka. Veruje se da donose prosperitet, profesionalni uspeh, zdravlje, zadovoljstvo i obilje. Kineski novčići se mogu koristiti u grupama od tri, pet, šest, osam, devet ili deset kovanica vezanih crvenim koncem. Nikada ne koristite četiri jer se to smatra lošom srećom. Mogu se zakačiti za mobilni telefoni, staviti u posude, pa čak i nositi u novčaniku kako bi aktivirali prosperitet.

RepublikaFoto: pixabay.com

Fatimino ili tursko oko

Fatimino oko, naziva se još i tursko oko ili Nazar, koristi s ekao amajlija u raznim kulturama, pa i feng šui tradiciji. Mnogi iz Srbije ga kupuju na turističkim destinacijama i koriste kao ukras. Veruje se da štiti od zavisti, ljubomore, loše energije, a najčešće se kači na vrata ili nosi kao privezak na ključevima. 

Beskonačni čvor

Ovo je feng šui simbol čvora koji se koristi za produžavanje svih dobrih stvari, jer se smatra jednim od osam Budinih blaga. Ako ćete koristiti mistični ili beskrajni čvor, pokušajte da ga postavite u jugozapadni deo vašeg doma, spavaće sobe, kancelarije ili dnevne sobe i na taj način poboljšate sve svoje odnose. Takođe, možete ga nositi kao nakit, privezak ili ga staviti u novčanik, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seren Kjerkegor

17.07.2021 09:52

No bees no honey no work no money, koncentrisite se na vredan, posten i istrajan rad, samo tako cete podici sebe i svoje materijalno stanje. Amajlije vas nece spasiti. Mozete da verujete u boga a ne morate ali ako ne radite para biti nece. Hrabre sreca prati a ko se cuva i bog ga cuva!