OVE NOVČANICE ODMAH IZBACITE IZ NOVČANIKA: Saznajte koje prizivaju bogatstvo i sreću, a koje siromaštvo!

Autor:

Razonoda

25.06.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki brojevi imaju negativan uticaj na polje finansija, neki privlače novac a neki ga bukvalno teraju. Jedni donose sreću, a drugi siromaštvo.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Neke monete je bolje da nikada ne držite u "kasici-prasici" jer zapravo imaju lošu energiju i odbijaju bogatstvo, smatraju numerolozi. Kako su neki "loši", tako postoje i brojevi koji imaju pozitivan efekat i privlače pare i sreću. Numerolozi otkrivaju kako najbolje da rukujete novcem da biste stekli bogatstvo.

Broj jedan (1) definitivno ne može da dovede do uvećanja finansija, numerolozi ovu brojku smatraju "praznom. nazivaju praznim. Dakle, držanje monete od 100 ili 1.000 dinara u "šteku" je gubljenje vremena. Čak, mogu da da imaju negativan uticaj na ostali sačuvani novac i bukvalno ga "oteraju".

Broj dva (2) takođe nije posebno koristan kad je reč o uštedi. Simbolika ovog broja jeste da deli, pa će tako i prihode, ušteđevinu podeliti na dva dela i može da prizove siromaštvo u porodicu. Ako u novčaniku nosite novčanicu od 200 ili 2.000 dinara, bolje gledajte da ih se odmah rešite.

Broj tri (3) ima pozitivnu energiju. On privlači uspeh, ali ne voli mirovanje. Prema tome, ako ste uštedeli 3.000 ili 30.000 dinara, nemojte ih čuvati sa strane. Uložite ih u nešto, samo tada će imati pozitivan efekat. 

Četiri (4) je jedan od najjačih brojeva. Ako unovčaniku imate 4.000 dinara ili ste uštedeli 40.000 to će imati pozitivan uticaj na vaše finansije i privući još novca. Ovo je odlična opcija za depozit i početnu sumu na bankovnom računu. 

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Broj pet (5) je prava amajlija za privlačenje novca. Odlično je da u novčaniku uvek imate novčanicu od 500 ili 5.000 dinara - tako ćete privući sreću.

Šestica (6) simbolizuje stabilnost. Ako u ušteđevini imate 6.000 ili 60.000 nećete privući lošu sreću, ali niti ćete uvećati kapital. 

Sedam (7) je nesretan broj. Pozajmljivanje 7.000 ili 70.000 dinara je loš znak. Novac vam verovatno neće vratiti.

Osam (8) je jak broj u numerologiji. Stručnjaci savetuju  kada otvarate bankovni račun  ili započinjete štednju, da prvi iznos bude 8.000 ili 80.000 dinara, piše Mondo. Uspeh vam je zagarantovan. 

Devet (9) ima blagotvorno dejstvo na naš unutrašnji svet. Ako kupujete nešto za svoju dušu, nešto što nije ulaganje, gledajte da potpošite okruglo 900 ili 9.000 dinara.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto

29.06.2021 18:57

Molim SVE koji budu izbacivali "baksuzne" novcanice iz novcanika, narocito one od 200 dinara i krupnije, da ih slobodno posalju meni, ja se baksuza, kad su pare u pitanju, ne bojim!