BITNO JE KADA STE SE RODILI! Evo šta DAN u nedelji na koji ste ROĐENI otkriva o vama!

Autor: Republika

Razonoda

23.05.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uglavnom se vezujemo za datum rođenja, kao i za godinu. Međutim, retko se bavimo danom u nedelji kada smo došli na svet, a on otkriva mnogo toga o vašoj ličnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Proverite da li su vam četvrtak, subota ili možda nedelja doneli sreću i šta oni otkrivaju o vama.

Ponedeljak

Maštovite osobe, sklone improvizaciji, ne vole da planiraju unapred. Najbolji poslovi za njih su iz oblasti putovanja, umetnosti ili komunikacije. Ne vole birokratiju i sterilna radna mesta. U ljubavi su strastveni i romantični. Radije će da maštaju o savršenoj ljubavi, nego da se zadovoljne osrednjom vezom.

Utorak

Snaga uma i velika energija su zaštitni znak ljudi koji su rođeni ovog dana. Veoma su ambiciozni i ne staju dok ne ostvare svoje ciljeve. Odlično se snalaze u poslovima koji od njih zahtevaju veliku kontrolu ili odgovornost, a to su vojska, precizna nauka, istraživanje ili kulinarstvo. Za njih je romantika gubljenje vremena, piše aura.ba.

Sreda

Odlično barataju brojevima i sjajno se snalaze u komunikaciji sa ljudima. Za njih su savršeni poslovi kao što su advokat, tužilac, novinar ili političar. Zanima ih sve što ima veze sa matematikom, astronomijom i elektronikom. U ljubavi, teško poklanjaju svoje poverenje drugoj osobi. Vole avanturu i često varaju svoje partnere jer žele da probaju sve i nauče nove stvari.

Četvrtak

Dobrodušne i otvorene osobe. Sreća ih prati, naročito u poslu. Svaki projekat pripremaju do poslednjeg detalja. Za njih su najidealniji poslovi u industriji, bankarstvu i trgovini. U ljubavi vole da sve bude po njihovom. U osnovi su veoma odani, sve dok ih ne slažete ili izdate, što ne praštaju ni u ljubavi ni u prijateljstvu.

Petak

Velikodušne osobe sa velikim samopouzdanjem. Ponekad izgube dodir sa realnošću, ali to nadoknađuju optimizmom koji ih vraća na pravi put. Imaju mnogo uspona i padova u životu, i teško se nose sa ljudima koji lažu i pretvaraju se. Idealne profesije su iz oblasti prodaje, mode, zanata ili dekoracije. Za njih je ljubav najvažnija stvar u životu.

Subota

Optimisti su i uvek gledaju sa pozitivne strane. Sporije “pale”, ali kada jednom uhvate zalet, skoro ih je nemoguće zaustaviti. Medicina, farmacija, arhitektura ili etnologija su najbolje grane za izbor posla. U poslu sve postižu isključivo napornim radom, jer mogu da se oslone jedino na sebe. U ljubavi više od svega cene uzbuđenje.

Nedelja

Često se oslanjaju na podršku drugih i imaju sreće. Briljiraju u poslovima sa finansijama. Uživaju u igrama u kojima često pobeđuju. Za njih je okruženje veoma važno. U prijateljstvu su zahtevni, a u ljubavi verni. U ljubavnom odnosu cene originalnost i nastoje da se ponašaju na pravi način. Ne prija im pomisao na istovremenu vezu sa više partnera. Zadovoljni su jedino kada je strast obostrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading