DONOSE NESREĆU I ZLU ENERGIJU: Ako ove PREDMETE imate u kući odmah ih BACITE!

Autor: Republika

Razonoda

21.05.2021

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi predmeti nikako ne bi smeli da stoje u kući, zato ih izbacite što pre.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Feng šui pravilo glasi da nikako ne treba da imamo okrnjene šoljice i posuđe u kući jer prave svađu među ukućanima, a i ova četiri predmeta ne bi trebalo da držite u kući, jer izazivaju nesreću.

RepublikaFoto: pixabay.com

Crna vrata

Na prvom mestu su ulazna vrata crne boje. Na samom ulasku u dom nikako ne bi trebalo da stoje vrata u najtamijoj nijansi, jer se veruje da donose lošu sreću.

RepublikaFoto: pixabay.com

Stari kalendar

Smatra se da stari kalendari u domu donose posebnu nesreću, jer skraćuju život. Feng šui stručnjaci ukazuju da ne možemo da vratimo vreme, niti da se vratimo u prošlost, pa nam zbog toga ovakvi predmeti uopšte nisu potrebni.

RepublikaFoto: pixabay.com

Suvo cveće

Preporučljivo je imati isključivo sveže/živo cveće u domu, dok suvo treba odmah izbaciti. Znamo da je ova vrsta biljaka odlična dekoracija, ali je takođe i odličan proizvođač negativne energije. Pa tako čim se biljka osuši odmah je izbacite iz kuće.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prazna ljuljaška

Irski feng šui stručnjaci smatraju da stolice za ljuljanje prizivaju zle duhove, pogotovo kada su prazne. Oni tada mogu da dođu i sednu na njih, ako se stolica ljulja sama od sebe, veruje se da su se već naselili u kući, piše Lepa&Srećna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading