NE ŽELI DEBELE NA SVADBI: Devojka odlučila da se uda, pa napravila SPISAK ZAHTEVA za svoje SAVRŠENO VENČANJE!

Autor:

Razonoda

19.05.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planiranje venčanja budi najbolje ili najgore u ljudima, pa je tako ispovest jedne nesuđene deveruše zaradila više od 6.000 komentara. Od zahteva mlade će vam pasti mrak na oči!

RepublikaFoto: Photo by Sweet Ice Cream Photography on Unsplash
Foto: Ilustracija

Od deveruša je zahtevala da smršaju, ošišaju se ili urade nadogradnju i to nije sve!

Njenu poruku punu zahteva podelila je devojka koja je odustala od venčanja.

- Ćao svima, dobrodošle na naše venčanje! Baš sam uzbuđena što ću se udati za čoveka svojih snova. Kao što znate, ovo će biti drugačije venčanje, decembar je obično hladan ali je u Oklahomi sunčano i toplo u to doba godine - počela je mlada, prenosi Mondo.

- Samo par stvari za deveruše, lično sam birala haljine za vas i sve će biti u veličini 8. Ako nosite veći broj, predlažem da krenete u teretanu. Neću da vas vređam ali planiram venčanje otkad sam bila u pelenama i hoću da sve bude savršeno. Nokti neka vam budu kratki i bez laka, a kosa dužine do ramena. Ispravite je, ako vam je kraća idite na nadogradnju - nastavila je ona.

- Deci neće biti dozvoljeno da prisustvuju, osim devojčice koja će bacati cveće ali i nju će roditelji potom odvesti kući. Još jedna stvar, šaljem podatke za račun, pa koja od vas još nije uplatila 500 dolara za naš medeni mesec, neka to uradi sada. Volim vas, jedva čekam da se udam - napisala je ona.

Devojka koja je podelila ovu šokantnu poruku punu zahteva ispod je napisala da je odustala od odlaska na venčanje.

- Nedavno sam se porodila, nosim haljinu broj 12 i stvarno ne planiram da skinem toliko kilograma za nekoliko meseci - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading