NAJUSAMLJENIJA ŽENA NA SVETU U STRAHU OD OČEVOG PROROČANSTVA! Zbog njegovih reči Agafja sada ni po koju cenu ne sme da uradi jednu stvar

Autor:

Razonoda

01.05.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre svoje smrti otac Agafje Likove (77), koji je sa svojom staroveračkom porodicom živeo kao pustinjak u sibiriskoj zabiti u kojoj se Agafja i rodila, prorekao je ćerki budućnost, a upravo je to proročanstvo sada za Agafju postalo aktuelno,

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Agafija Likova, najusamljenija žena na svetu

Starac je na samrti rekao ćerki da joj "vidi smrt daleko od rodnog mesta", pa zato ova, kako je mnogi zovu"najusamljenija žena na svetu" ne želi da se preseli u Moskvu. To je saopštila mitropolitu Korniliju, koji je došao u njenu novosagrađenu kuću u sibirskoj republici Hakasiji.

Naime, Agafji je ponuđeno da se preseli u Moskvu, ali ona je to odbila, pre svega, iz straha da se ne obistini očevo predviđanje.

- Ove godine se navršava 40 godina otkako je Agafja ostala sama, nakon smrti roditelja, braće i sestara. Ova kuća je za nju velika radost. Rekao sam joj: "Hajde da te vodimo u Moskvu, imamo staroverski centar, živećeš tamo". "Ne, ne idem nikuda, otac (otac) mi je rekao: "Ako odeš odavde, propašćeš - citiraju RIA Novosti mitropolita Kornilija. Po njegovom mišljenju, Agafja Likova živi tačno onako kako bi trebalo da žive hrišćani. U trudu i molitvi.

Razgovor o preseljenju u glavni grad vodio se kada je mitropolit došao da osveti njen novi dom izgrađen u tajgi u decembru 2020. donacijom milijardera Olega Deripaske.   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading