PAPRENO SKUP SELFI: Muž i žena objavili fotku na Fejsbuku, a onda im je na vrata pokucala POLICIJA i uručila kaznu od 3.000 EVRA!

Autor:

Razonoda

24.04.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par nije mogao da veruje za šta im je stigla kazna!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na osnovu fotografija koje su postavili na Fejsbuku, bračni par iz Australije dobio je prošle godine visoku novčanu kaznu zbog višestrukog kršenja naredbe o zabrani kretanja. Jedini problem je što su fotografije sa prošlog odmora.

Australijski par bio je neprijatno iznenađen kada im je policajac pozvonio na vrata i uručio kaznu od 3.300 dolara zbog kršenja zabrane kretanja.

Džez i Geri Mot iz australijske države Viktorija postavili su fotografije na Fejsbuk, ali su njihovi selfiji napravljeni dok još nije važila zabrana kretanja.

Policija je kasnije poništila kazne nakon kritika u javnosti.

- Ponekada će se greške desiti, ali zato postoji proces provere da bi se osiguralo da se u ovakvim slučajevima one i isprave - saopštila je policija, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading