Koju BOJU ste PRVO PRIMETILI na ovoj ilustraciji? Odgovor otkriva kakva ste osoba!

Autor: Republika

Razonoda

12.04.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koji ton po vašem mišljenju dominira? Ona koja vam je prvo privukla pažnju otkriva mnogo o vašem životu, ljubavi i ličnosti!

RepublikaFoto: Printskrin/Tviter
Koju boju prvo vidite?

Zašto neko prvo primeti detalj, neko boju, a neko oblike na slici? Način na koji vidimo ono što nam je pred očima, kao i stvari koje nas okružuju, dosta govori o našoj ličnosti.

Testovi temeljeni na ličnom doživljaju ilustracija i slika, kao i optičkim iluzijama, laki su i brzi, i prilično precizni. To je jedan od razloga zbog čega su toliko popularni u poslednje vreme, posebno na društvenim mrežama. Osim što vežbaju naše mentalne sposobnosti i vid, ovakvi testovi su vrlo zabavni!

 

 

Tamnoplava

Vi ste perfekcionista, volite sve da analizirate. Nikada ne donosite odluke brzopleto, a da niste prethodno sve faktore uzeli u obzir. Prijatelje birate pažljivo, tek kada se ispostavi da su svojim postupcima zaslužili vašu odanost. Romantika vam nije jača strana, što ne znači da ste lišeni emocija. Samo ih ne stavljate na prvo mesto. Estetika vam je vrlo važna u svemu pa tako i u odabiru partnera.

Žuto-zelena

“Lako ćemo” je vaš moto. Vi ste opuštena osoba koja na trpi pritisak i ne upadate u stres bez razloga. Lako se prilagođavate svakoj situaciji jer uvek gledate “širu sliku”. To što prihvatate ljude sa svim njihovim manama i vrlinama, ne znači da ih ne vidite realno. U ljubavi ste lišeni ljubomore i ponosa, ali zbog tog ležernog stava često “nastradate”, piše tuzlanski.ba.

Tirkizna

Vi u svemu vidite umetnost. Kreativni ste i maštoviti, a krasi vas i radoznao um. Uvek ste u potrazi za novim avanturama. Uživate u otkrivanju novih stvari, bilo da je reč o jelima koje nikada niste probali ili zemljama koje nikad niste posetili. Rizik vas privlači, zbog čega niste idealan partner za one koji žele stabilnu vezu. Lako se zaljubljujete, ali isto tako se i brzo “ohladite”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading