(VIDEO) NAJVEĆA ŠKRTICA NA SVETU: Kafu cedi kroz stare čarape, skuplja prljavu vodu u kojoj se kupa! OGAVNO

Autor: Republika

Razonoda

15.03.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Meksurli iz Tenesija je učesnik emisije "Ekstrim Čisptejks" na kanalu TLC gde prikazuje svoju svakodnevicu tokom koje ne troži ni centa.

RepublikaFoto: youtube.com/tlc
Škrtica Majkl Meksurli

Majkl je napravio radikalne promene u svom načinu života, pa je "izmislio“ sopstveni aparat za kafu koji se sastojao od šolje, stare čarape i konopa - kuva vodu koju potom preliva preko stare čarape u kojoj se nalazi kafa. Uže služi da čarapa čvrsto stoji u šolji. 

- Volim ga, ali bolesno je škrt - rekla je njegova majka Džudi sa kojom se slaže i otac Don.


Ovaj četrdesetogodišnjak tvrdi da zapravo nema cilj da uštedi novac, ali uopšte ne želi da ga potroši!

Išao je toliko daleko da je za vreme tuširanja stavio čep u kadu, a zatim sakupljenu vodu sipao u kantu da je sačuva i iskoristi za neke druge stvari - pranje suđa, odeće, čišćenje kuće ...

- Bacam smeće jednom nedeljno, toliko često i ja perem suđe, a veš perem samo jednom mesečno.  Smatramo da je to odvratno i nehigijenski   - rekao je Majkl, čiji ga roditelji ne podržavaju u načinu života.

Prema The Sun-u, takođe sakuplja kišnicu, koju ponekad koristi za tuširanje, ali uglavnom za zalivanje cveća. Trenutni cilj mu je dobiti račun za vodu koji će iznositi nula kuna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading