FENG ŠUI VODIČ! Vaši snovi se mogu ostvariti ako jednu stvar čuvate ispod kreveta: Izaberite u skladu sa željama!

Autor:

Razonoda

07.03.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni princip Feng Šuija u pogledu sna i protoka dobre energije je da prostor ispod vašeg kreveta treba biti potpuno prazan i čist. To otvara prostor za slobodan protok energije koja, kao rezultat, teče kroz vaše telo bez prekida.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Stvari i prljavština ispod kreveta stvaraju zbrku u energiji koja se apsorbuje u vašoj podsvesti tokom spavanja i negativno utiče na vaš san i vaš život. Zato osigurajte da ovaj prostor uvek bude čist, uredan i, ako je moguće, prazan.

Međutim, Feng Šui se takođe zalaže da se ispod kreveta nalazi najmanje jedan predmet za koji se očekuje da će imati pozitivan uticaj na ispunjenje vaših najdubljih, a možda i nesvesnih želja i snova. Ovaj jednostavan alat naziva se kutija sa blagom, i zbog svojih vitalnih energija, ona vam treba kao pomoć da ostvarite sve svoje životne želje. Neka kutija bude dobrog kvaliteta da biste omogućili bolje vibracije energije.

Koja će energija teći takođe se može odrediti materijalom kutije.

Foto: Photo by Lisa Fotios from Pexels
Foto: Ilustracija

Drvena kutija će poboljšati protok energije koja utiču na aktivnost i rast.

Zlatna ili srebrna kutija će privući više pozitivne energije.

Pletena će podstaći energije prirodnog pokreta i fleksibilnosti.

Šta staviti u takvu kutiju?

Morate da stavite predmete koji predstavljaju vašu sreću ili će vam pružiti osećaj sreće, pozitive ili uspeha. Neka bude povezano sa vašim željama i stvarima koje želite da postignete. Na primer, ako želite mnogo novca, stavite pravi novac i dragocenosti u kutiju, piše Moj Enterijer. Ako želite sreću u ljubavi, stavite predmete sa kojima je povezana ljubav, recimo crvene sveće, predmeti u obliku srca...

Međutim, takođe treba obratiti pažnju na to gde ćete stavite tu kutiju. Najbolje je da se nalazi ispod vašeg pupka. Takođe je važno pregledati, urediti i zameniti predmete svaka tri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading