(VIDEO) OSETILA JE PROMAJU, A ONDA OTKRILA CEO TAJNI STAN IZA OGLEDALA: Ovo na NAJHRABRIJA žena na svetu!

Autor:

Razonoda

05.03.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalje istraživanje tajnog stana pokazalo je kako ima i podrum pun smeća.

RepublikaFoto: Printscreen/TikTok
Žena koja je otkrila tajni stan iza ogledala

Samanta Hartsi iz Njujorka s užasom je shvatila da njeno ogledalo u kupatilo krije tajni stan. Ona je svoje otkriće dokumentovala na TikToku, gde je navela kako je do otkrića došlo samo zato što je shvatila da u njenom kupatilu stalno ima promaje.


- Sušila sam kosu u kupatilu kad sam osetila promaju - ispričala je i dodala kako je vrlo brzo shvatila da vazduh dolazi iz ogledala. Sa strahom u glasom otkrila je kako je shvatila da ogledalo može da se pomera. Iza ogledala nalazila se rupa u zidu koja vodi prema drugom stranu.

U drugom objavljenom videu Samanta je ušla u drugi stan dok joj je podršku pružao prijatelj Džon koji se čuje kako govori: - Šta ako neko u ovom trenutku živi tamo? U tajnom stanu pronašla je odbačen WC, bocu za vodu kao i vreće za smeće. Nikoga nije bilo, a istakla je i kako je u tom drugom stanu bilo ledeno. Dalje istraživanje tajnog stana pokazalo je kako ima i podrum pun smeća, prenosi Sun.

Više od milion ljudi pogledalo je njene TikTokove, a ona je za kraj samo poručila kako će sutra nazvati vlasnika od kog iznajmljuje stan. 

 

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it #mystery #fyp #nyc #secret #foryou #apartment #storytime ♬ Mysterious - Andreas Scherren

- Ovo je najhrabrija žena koju sam ikad video - poručio joj je jedan TikToker, dok je drugi napomenuo kako je njemu sumnjivo to smeće i boca vode. 

- Još uvek sam u strahu za tebe - dodao je treći korisnik TikToka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading