SCENA KAO IZ FILMA! Kupio automobil, pa u kaseti pronašao nešto NEOČEKIVANO: PLAKAO SAM, KAKVA TRAGEDIJA!

Autor:

Razonoda

27.02.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je kupovao novi automobil, model Poršea proizveden daleke 1961. godine, Robi Glik (42) iz Rotkrojca kod Cuga u Švajcarskoj nije ni pomišljao da će u kolima naći nešto vredno iz nečije prošlosti, odnosno ljubavna pisma jednog para.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, dok je pregledao automobil, Robi je u kaseti koja se nalazi na strani suvozača nabasao na stara ljubavna pisma žene po imenu Silvija koja ih je pisala svojoj nesrećnoj ljubavi, izvesnom Robertu, ali mu ih, nažalost, nikad nije poslala, prenosi portal Fenix.

- Plakao sam dok sam čitao pisma. To mora da je bila najtragičnija ljubavna priča koju možete da zamislite - rekao je Glik za švajcarski portal Blick.

Robi je, pažljivo čitajući pisma uočio da je Robert oženjen, ali su on i Silvija i pored toga bili u vezi.

- Ona je bila nesrećna jer je njihova ljubav bila tajna i nije mogla s njim da stvori dom i porodicu. Silvija je pisala pisma svojoj ljubavi. Rečenice u pismima su bile toliko dirljive. Saznao sam kako su u leto 1971. godine već dugo bili tajni ljubavni par. U pismu se takođe spominje Hanibal, Silvijin sin.

Ljubavna veza Roberta i Silvije trajala je neko vreme i sigurno je započela pre nego što se Hanibal rodio. Prema onome što piše u pismima, dete je očito Robertovo, detektivski zaključuje Robi Glik. Potom dodaje da je Silvija u jednom pismu pisala Robertu kako ju je njegova majka naterala da veruje kako je bolje da ode iz njegovog života.

 

 

- Pismo je završavala ovako: "Bez tebe je život hladan. Čeznem. Ne možeš to da razumeš! Moraš da osećaš da mislim na tebe. Potreban si mi poput vazduha". Potom sam našao njeno pismo iz 31. avgusta 1972. godine gde je napisala: "Videla sam te. Ali pobegla sam. Kako bih volela da te vidim i da opet sve bude u redu". Tužno” - zaključio je Glik u razgovoru za Blick.

On se sada nada da će nekako uspeti da pronađe Silviju.

- Voleo bih da je pronađem i vratim joj pisma. Mislim da bi je obradovalo kad bih joj uručio to - rekao je Robi Glik dodajući da je na društvenim mrežama krenuo u akciju pronalaženja žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading