DEDA MRAZ KRENUO U ŠKOLU: Pred novogodišnje praznike "bradonje" na ozbiljnim mukama

Autor: Objektiv.rs, Republika

Razonoda

12.11.2020

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda Mraz će ove zime po prvi put u svom životu umesto "uživo" poklone deci davati putem laptopova.

RepublikaFoto: pixabay.com

Zbog toga su svi oni koji žele da glume legendarnog novogodišnjeg deku morali da sednu u školske klupe i nauče kako da se koriste laptopovima.

Ovu edukaciju je u Londonu recimo organizovala jedna od kompanija koja se bavi dečijim događajima, pa je tako odlučila da pruži nezaboravno virtuelno iskustvo i druženje dece i Deda Mrazeva.

Deda Mrazevi će putem Fejsbuka započeti virtuelne četove, a deci će biti omogućeno da kroz taj svet tehnologije osete prave čari Božića i Nove godine pa će moći da rezervišu virtuelnu vožnju sankama ili da se upuste u potragu za blagom sa vilenjacima.

 
- Nismo želeli da planiramo i rizikujemo zdravlje dece i drugih održavanjem uobičajenih božičnih događaja uživo, pogotovo tokom još jednog karantina koji je nastupio u Velikoj Britaniji - rekla je Helen Nurs koja sa svojim suprugom vodi kompaniju "Wonder Adventures".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading